Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi? 26 Şubat Gelinim Mutfakta kim kazandı?

Gelinim Mutfakta kazanan ve elenen isim açıklandı. Geçen hafta Seda Sayan eleme yapılamayacağını söyledi. Bu hafta kıyasıya yarışan 4 gelinlerden yalnızca biri Gelinim Mutfakta puan durumuna göre 5 altın bileziği aldı. Bugün tulumba tatlısı yapan yarışmacılardan Gelinim Mutfakta 26 Şubat kim elendi, kim kazandı? Gelinim Mutfakta 26 Şubat puan durumu...

Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi soruları gündeme geliyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışmada bugün tulumba tatlısı yapıldı. Kayınvalideler ve Seda Sayan hafta boyunca Gelinim Mutfakta puan durumunda etkili oldu. Bugün gelinler arasında bir isim elenirken bir isim 5 altın bileziği kazanıyor ve yarışmada bir haftayı garantiliyor. Peki, Gelinim Mutfakta 26 Şubat kim elendi, kim kazandı? Gelinim Mutfakta 26 Şubat puan durumu açıklandı mı?

GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI, KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta elenen ve kazanan isim açıklandı.

Gün birincisi Aysun oldu. Haftanın en düşük puanını Aysun ve Esra aldı. Puanların toplamında Gelinim Mutfakta'da elenen isim 65 puanla Esra oldu.

Gelinim Mutfakta'da Ayten 78 puanla birinci oldu.

Zeynep: 76 puan Aysun: 71 puan aldı.

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER OLDU?

Gelinim Mutfakta'da bugün, kaynanaların hafta boyunca verdiği kritik puanlamalardan sonra gelinlerin hepsinin eleme potasında olması gergin anlara neden oluyor. Özellikle Nurten Hanımın puanlamasından sonra, hafta finaline kadar düşük puanlar alan Aysun'u ağlatmaya yetiyor. Eleme potasında bütün gelinlerin girebileceği son gün heyecanı da doruklara çıkartıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 22-26 ŞUBAT PUAN DURUMU NASIL?

Gelinim Mutfakta 22 şubat: Aysun:14 Ayten:19 Zeynep:20 Esra: 8

Gelinim Mutfakta 23 şubat: Aysun: 9 Ayten:10 Zeynep: 14 Esra: 18

Gelinim Mutfakta 24 şubat: Aysun: 8 Ayten: 18 Zeynep: 15 Esra: 20

Gelinim Mutfakta 25 şubat: Aysun:23 Ayten:16 Zeynep: 14 Esra: 6