Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? Gelinim Mutfakta 25 Haziran puan durumu açıklandı!

Gelinim Mutfakta 25 Haziran puan durumu için gözler yarışmaya çevrildi. Hafta içi her gün Kanal D'de seyirci karşısına çıkan yapım izleyenlerden tam not alıyor. Bu haftada en lezzetli yemekleri yapan gelinlere puanlamayı kayınvalideler yaptı. Türkiye'nin en çok altın kazandıran yarışması Gelinim Mutfakta 25 Haziran puan durumu nasıl? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 25 Haziran puan durumu Seda Sayan tarafından açıklandı. Kanal D'de yayınlanan programda her gün bir isim en yüksek puanı almak için mücadele veriyor. Gelinim Mutfakta sezon finalinde gelinlerden biri 40 bin TL değerindeki 20 altın bileziği kazanacak. Peki, Gelinim Mutfakta 25 Haziran puan durumu nasıl? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve çeyrek altını kim kazandı?

GELİNİM MUTFAKTA 25 HAZİRAN PUAN DURUMU NASIL?

Gelinim Mutfakta 25 Haziran puan durumu ve gün birincisi belli oldu. Bu hafta kayınvalideler ve Seda Sayan'dan en yüksek puanı Aysun aldı. Aysun böylelikle masasına 20 bileziği bu hafta götürme imkanı kazandı.

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN NELER YAŞANDI?

Neriman Hanım, "Kırmızı Başlıklı Kız" kılığında herkesi gülmekten kırıyor!

Yarışmanın renkli kişiliği olan Neriman Hanım, "Kırmızı Başlıklı Kız" kılığıyla stüdyoya giriyor. Onun bu hali ise, diğerlerini çok eğlendiriyor.

Elindeki elmayla verdiği mesajlar da, Nurten Hanımın eleştirel yorumu almasına neden oluyor. Bu sırada ufak bir kaza geçiren Gönül'e, kaynanası Yüksel Hanımın ilgisiz davranması diğerleri tarafından çok eleştiriliyor.