24 Eylül 2021 Gelinim Mutfakta'da kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 24 Eylül haftanın birincisi bugün yapılan değerlendirmenin ardından belli oldu. Tüm hafta boyunca büyük mücadele yaşana gelinlerden biri elenecek biri ise 5 altın bileziğin sahibi olmaya hak kazanacak. Peki, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 24 Eylül 2021 Gelinim Mutfakta'da kim kazandı, kim elendi? İşte elenen ve kazanan isim...

Gelinim Mutfakta 24 Eylül haftanın birincisi puan durumunun ardından açıklandı. Bu hafta 4 gelin ve kayınvalide arasında amansız mücadele seyircinin karşısına çıktı. Bugün Gelinim Mutfakta 24 Eylül haftanın birincisi Demet Akalın tarafından duyurulacak. Kanal D'nin severek takip edilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta 24 Eylül haftanın birincisi kim oldu? Bugün Gelinim Mutfakta'da kim kazandı, kim elendi? Haberimizin içerisinden detaylara ulaşabilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA 24 EYLÜL HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 24 Eylül haftanın birincisi açıklandı. Yaren bu haftayı birinci tamamladı ve 5 altın bileziği kazandı.

Gelinim Mutfakta'da bu hafta elenen isim Yekta oldu.

24 Eylül Cuma günü kayınvalidelerden en yüksek puanı kazanan isim yeni gelin Büşra olarak seçildi.

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER OLDU?

Demet Akalın, Hazal'ın final günü yarışmadan ayrıldığını söylemesi herkesi çok şaşırtıyor!

Demet Akalın, herkesi şoke eden bir bilgi paylaşıyor. Hazan hafta finalinde yarışmadan ayrılıyor. Ayrılmak zorunda olduğunu söyleyen gelin, çok üzgün olduğunu da açıklamasına ekliyor. Daha sonra haftanın birincisi açıklanıyor.

Gelinim Mutfakta Napolyon tatlısı nasıl yapılır? Napolyon tatlısı malzemeleri neler? İşte tarifi!