Dün Gelinim Mutfakta'da gün birincisi kim? Gelinim Mutfakta 23 Ağustos puan durumu açıklandı mı?

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Gelinim Mutfakta, yeni sezonu ile Kanal D'de yayınlandı. Dün 4 gelin ve kayınvalide mücadelelerini sürdürmeye başladı. Gelinim Mutfakta 23 Ağustos puan durumu ekran başındaki izleyicilerin merak ettiği konulardan oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta 23 Ağustos puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 23 Ağustos gün birincisi kim?

Gelinim Mutfakta 23 Ağustos puan durumu yoğun olarak araştırılan konu başlıklarından oluyor. Kanal D'nin severek takip edilen yarışma programlarından biri olan Gelinim Mutfakta 23 Ağustos puan durumunu kayınvalideler belirliyor. Dün Demet Akalın'ın sunumuyla yayın hayatına başlayan Gelinim Mutfakta 23 Ağustos puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 23 Ağustos gün birincisi kim? İşte kazanan isim...

GELİNİM MUTFAKTA 23 AĞUSTOS PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 23 Ağustos puan durumu açıklandı. Dün en yüksek puanı Yağnur aldı ve gün birincisi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA

Kanal D'nin başarılı yarışması Gelinim Mutfakta'nın 741. Bölüm ile başlayan 149. Haftasının yarışmacıları belli oldu! İşte yeni yarışmacılar: Yağnur İşçiler-Nilgün İşçiler, Yaren Maden-Filiz Kaya, Ebru Karabacak-Nuray Savaş ve Aslıhan Yiğit-Nuray Yiğit.