Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi kim oldu? İşte Gelinim Mutfakta 22 Mayıs 2020 kazananı!

Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi kim oldu? sorusu arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması bugün sezon finali yapacak. Gelin ve kayınvalidelerin beraber yarıştığı programda hafta boyunca kıyasıya rekabet yaşandı. İlgiyle takip edilen Gelinim Mutfakta 22 Mayıs puan durumu detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta 22 Mayıs puan durumu izleyiciler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan yarımada yaşana son gelişmeler merak ediliyor. Sezon finaline girmeye hazırlanan yarışmada her gün belirlenen yemekler gelin yarışmacılar tarafından hazırlanıyor. Kayınvalideler yemeği kimin yaptığını bilmeden puanlama yapıyor. Peki, Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi kim oldu? Haberimizin içerisinden 5 altın bileziğin ve sezon finali birincisine ulaşabilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA SEZON FİNALİ BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın en yüksek puanını alarak 5 altın bileziğin sahibi gelin belli oldu. 71 puanla ELİF haftanın birincisi oldu. Elif hem toplam 90 altın bileziğe ulaşarak Ezgi ile birincilik koltuğunu paylaşmış oldu hem de sezon finalinin kazanan yarışmacısı oldu. Sezon finali olduğu için kimse elenmedi.

Çikolatalı elma ve armut topları nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta Çikolatalı elma ve armut topları tarifi

21 MAYIS PUAN DURUMU 

Elif: 13 puan alarak gün birincisi oldu.

Hatice: 12 puan

Neslihan: 11 puan

Dilek: 10 puan alarak sonuncu oldu.

DİLEK VE HATİCE ARASINDA GERİLİM

Sezon finalinde hem kaynanalar arasında hem de gelinler arasında gerilim yaşandı. Dilek, Hatice’nin kendi yemeğini bırakarak Dilek’le uğraştığını öne sürecek. Çiğdem Hanımın ortaya attığı iddialar sonrasında ise Reyhan Hanım “kanıtla” diyerek kendisine resti çekecek. Öte yandan Hüsniye Hanım da bugüne kadar çizgisini bozmadığını bundan sonra da bozmayacağını ifade edecek.

GELİNİM MUTFAKTA HAKKINDA

Gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor.

İlk bölüm yayın tarihi: 12 Mart 2018

Sunucu: Fatih Ürek