Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 20 Mayıs puan durumu

Gelinim Mutfakta 20 Mayıs puan durumu kayınvalideler tarafından açıklanıyor. Her gün kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışma programında günün sonunda bir isim çeyrek altını hak ediyor. Seda Sayan'ın sunduğu yarışma Kanal D'de ekrana geliyor. Gelinim Mutfakta 20 Mayıs puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 20 Mayıs puan durumu yakından takip ediliyor. Bugün yarışan gelinler yine büyük mücadele içine girdi. Lezzetli kahveli mantı yaparak yüksek puanları garantileyecekler. Gelinim Mutfakta 20 Mayıs puan durumu yemek tadımlarının ardından açıklanacak. Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta 20 Mayıs puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu?

GELİNİM MUTFAKTA 20 MAYIS PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 20 Mayıs puan durumu belli oldu. Bugün en yüksek puanı Seda aldı.

Seda:16

Yağnur:16

Aynur: 15

Esra: 12

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN NELER OLDU?

Aynur ile kaynanası Gülten Hanım arasında takı gerilimi yaşanıyor!

Aynur, düğün için alınan altınlarla ilgili kaynanasına serzenişte bulunuyor. Kaynanası Gülten Hanım ise, altınlarla ilgili kendisini savunuyor. Diğer kaynanalar dinledikleri olay için Aynur'u haklı bulurlarken, Gülten Hanımı eleştiriyorlar. Mutfakta ise gelinler, Esra'nın gideceğine dair iddialarda bulunuyorlar. Esra bu iddialara "hodri meydan" diyerek restini çekiyor.