Gelinim Mutfakta 20 Eylül puan durumu açıklandı!

Gelinim Mutfakta 20 Eylül puan durumu yakından takip ediliyor. Kanal D'nin meşhur programında bugün haftanın ilk günüydü. Yeni gelin ve kayınvalide programa dahil olurken bir yandan da çeyrek altın için mücadele etti. Cuma günü haftanın finalinde bir isim 5 çeyrek bileziği kazanacak. Peki, Gelinim Mutfakta 20 Eylül puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 20 Eylül gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 20 Eylül puan durumu belli oldu. Dün çiçek soğan yapan gelinlere puanlamayı her zaman olduğu gibi kayınvalideler verdi. Demet Akalın'ın sunduğu yarışma programında bir isim her gün yaptığı yemeklere göre puan alıyor. En yüksek puanı alan isim gün birincisi oluyor. Gelinim Mutfakta 20 Eylül puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 20 Eylül gün birincisi kim oldu?

GELİNİM MUTFAKTA 20 EYLÜL PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 20 Eylül puan durumu açıklandı. Bugün en yüksek puanı kazanan isim Aslıhan oldu. Böylelikle çeyrek altını da kazandı.

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER YAŞANDI?

Mutfakta kaos hakim!

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

Gelinim Mutfakta çiçek soğan nasıl yapılır? Çiçek soğan tarifi ve malzemeleri neler?