Gelinim Mutfakta gün birincisi belli oldu! Gelinim Mutfakta 19 Mayıs 2021 puan durumu!

Gelinim Mutfakta 19 Mayıs puan durumu tüm izleyenler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Bir gelin günün sonunda en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanıyor. Ekranların en çok kazandıran yemek yarışmasında heyecanlı bir mücadele sergileniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 19 Mayıs 2021 puan durumu nasıl? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 19 Mayıs puan durumu tüm izleyenler tarafından merak konusu oldu. Kanal D'nin üç sezondur devam eden yarışmasında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Her gün bir gelin yüksek puan almak için mücadele veriyor.Gelinim Mutfakta 19 Mayıs 2021 puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? gibi soruların yanıtları da araştırılmaya başlandı.

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta gün birincisi ve çeyrek altının sahibi Aynur oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 19 MAYIS 2021 PUAN DURUMU!

Gelinim Mutfakta 19 Mayıs puan durumu şöyle;

Aynur: 18

Esra: 17

Seda: 12

Yağnur: 11


GELİNİM MUTFAKTA FORMATI NEDİR?

Programda her hafta toplamda 4 gelin ve 4 kaynana yarışır. Yarışmada gelinler, verilen yemekleri belirli sürede hazırlar. Bu süre zarfında gelinlerini başka odadan izleyen kayınvalideler yemeklerin yapımı bittikten sonra tabakların hangi geline ait olduğunu bilmeden tadıp en beğendiği tabağa yüksek puan verir.