Gelinim Mutfakta'da eleme günü büyük müjde

Gelinim Mutfakta yarışmasında 18 Mayıs günü hiç kimse elenmedi.

Gelinim Mutfakta yarışmasında 18 Mayıs günü hiç kimse elenmedi. Gelinim Mutfakta yarışmasında bu cuma kimse gitmedi; zira Fatih Ürek Ramazan olması sebebi ile bu haftaya özel kimsenin elenmeyeceğini açıkladı.

BU HAFTA NELER OLDU?

Gelinim Mutfakta 50. Bölüm Fragmanı yayında! Hafta finalinde gerginlik artıyor!

Beş altın bileziğin kazanılacağı hafta finali büyük tartışmaları beraberinde getiriryor. Düşük puanlar alan Hatice yarışmaya veda mı ediyor? Hanife ve gelini Başak arasında geçen şiddetli tartışmanın nedeni ne? Yarışmada hangi gelin ve kaynana elenecek, hangi gelin ve kaynana beş altın bileziği kazanacak?

Gelinim Mutfakta 49. Bölümde Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Çiğdem-Elif Akçam ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri "Tavuklu Patates Yemeği" için yarıştılar!

Hüsniye Hanım’dan, Hatice Hanım’a büyük sürpriz ne? Kayınvalideler arasında yaşanan “gelininin tabağını arama” tartışmasında kim ne dedi? Başak ve Yurdanur, Hatice’nin üzerine neden gitti? Hangi gelin adayının eşinden sürpriz bir video geldi?

Gelinim Mutfakta 48. Bölümde Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Çiğdem-Elif Akçam ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri "Peynirli Büzgülü Börek" için yarıştılar!

Hüsniye Hanım neden gözlük takmaya başladı? Çiğdem Hanım kimi kıskançlıkla suçladı? Elif neden yüzüğünü gösterdi? Beş taş yüzüğe diğer gelin adaylarının tepkisi ne oldu? Gelinler neden Başak’ın mutfağını denetlediler?

Gelinim Mutfakta 47. Bölümde Hüsniye-Hatice Karabulut, Suna-Yurdanur Yüceöz, Çiğdem-Elif Akçam ve Hanife-Başak Kuvel çiftleri "Kiş Tabanlı Tavuklu Pizza" için yarıştılar!

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta!

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

11 MAYIS Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler arasındaki gerilimler ve çekişmeler devam ediyor. Birbirinden güzel ve iddiaları gelinler el lezzetlerini yarıştırıp kaynanalardan yüksek puanlar kapmak istiyor. Gelinler bugün de kıyasıya yarışıyor. Şimdi Gelinim Mutfakta hayranları günün birincisi gelinin kim olduğunu merak ediyor. Günün birincisi olan gelin haftanın birincisi olup altın bilezikleri alabildi mi? Haftanın birincisi kim oldu?

Gelin Elif haftanın birinci oldu ve 5 altın bileziği almaya hak kazandı

Gelin Gülşah ve Kayınvalide Müzeyyen Hanım yarışmaya veda eden isim oldular.