Gelinim Mutfakta 17 Şubat puan durumu: Gelinim Mutfakta dün gün birincisi kim seçildi?

Gelinim Mutfakta 17 Şubat puan durumu dün açıklandı. Kanal D'de yayınlanan yarışmada çeyrek altını bir isim kazandı. Dün gelinler ballı susamlı tavuk tarifini yaptı ve bir isim kayınvalidelerden 5 tam puanı alarak sezonun rekorunu kırdı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim seçildi? Gelinim Mutfakta'da 17 Şubat puan durumunu...

Gelinim Mutfakta 17 Şubat puan durumu günün birincisini açıklandı. Kanal D'de yayınlanan yarışma programında bir isim bugün çeyrek altını aldı. Hafta boyunca en yüksek puanı toplayan gelinler 5 altın bileziğe ulaşacak. Ballı susamlı tavuk yapan yarışmacılara Gelinim Mutfakta 17 Şubat puan durumunu kayınvalideler verecek. Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim seçildi? İşte yeni bölüme dair puan durumu...

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN GÜN BİRİNCİSİ KİM SEÇİLDİ?

Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi henüz açıklandı. Dün en yüksek puanı Ayten aldı. Ayten 3 sezon boyunca kayınvalidelerde tam puan alan tek yarışmacı oldu.

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN NELER OLDU?

Esra'nın, bir olay üzerine kaynanası Fatma Hanıma "Cambaz" diye hitap etmesi herkesi şaşkın bıraktı. Özellikle Fatma Hanım, bu sözden dolayı kırgınlık yaşadı. Diğer kaynanalar ise, Esra'nın kaynanasından özür dilemesini istedi. Özür dilemeyen Esra hem Seda Sayan'ı, hem de diğerlerini şoke etti. Bir gelin, programın rekorunu kırarak en yüksek puanla çeyrek altını yakasına takmayı başardı.

GELİNİM MUTFAKTA 17 ŞUBAT PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 17 Şubat puan durumu Seda Sayan tarafından günün değerlendirmesinin ardından belli oldu. Dün en yüksek puanı Aysun ve Esra almıştı.