Gelinim Mutfakta 16 Mart puan durumu: İşte dünün puan durumu...

Gelinim Mutfakta 16 Mart puan durumu belli oldu. Dün yine bir isim çeyrek altının sahibi oldu. Yarışmada hafta boyunca gelinler hünerlerini sergiliyor. Kayınvalideler gelinlerini bularak 5 tam puan vermeye çalışıyor. Gelinim Mutfakta 16 Mart puan durumu, dün yapılan kuru erikli sulu köfte tarifine göre belli oldu. 16 Mart Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 16 Mart puan durumu açıklandı. Gelinler ve kayınvalideler arasında kıyasıya rekabet sürüyor. Dün yine bir isim çeyrek altını kazandı. Gelinim Mutfakta 16 Mart puan durumunu günün sonunda Seda Sayan açıkladı. 16 Mart Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? Severek takip edilen yarışma programında gün birincisi sizlerle..

16 MART GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

16 Mart Gelinim Mutfakta gün birincisi belli oldu. Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altının sahibi Ayten oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 16 MART PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 16 Mart puan durumu günün sonundan açıklandı.. Dün yarışan gelinler arasında en yüksek puanı Dudu ve Aysun almıştı.

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN NELER OLDU?

Neriman Hanım, Mısır Kraliçesi olarak stüdyoya giriyor ve herkesin şaşkın bakışlarını üzerine çekiyor!

Kılıktan kılığa giren Neriman Hanım, bu sefer Mısır Kraliçesi olarak stüdyoya giriyor. Başta Seda Sayan olmak üzere, onu gören herkes şaşkınlığını gizleyemiyor. Yeni yarışmacı Hilal ile kaynanası Dilek Hanım arasındaki tartışma diğerlerinin de dikkatinden kaçmıyor. Neriman Hanım ve Nuray Hanım arasındaki ortaklık konusu problem olmaya başlıyor.