Gelinim Mutfakta'da haftanın finali yaşandı

Gelinim Mutfakta puan durumu, haftanın birincisi izleyici tarafından araştırılıyor. Gelinim Mutfakta izleyici karşısına her hafta yeni bölümleri ile çıkıyor.

16 Kasım’da  kazanan isim Ezgi ve Reyhan hanım oldu. Elenen isimler ise gelin Betül ve kayınvalide Gül hanım oldu.

15 KASIM PUAN DURUMU

6 puan alan Cansu günün sonuncusu, 16 puan toplayan Ezgi ise gün birincisi oldu. Yarışmanın en eski isimlerinden Ezgi, çeyrek altını da almaya hak kazandı.

14 KASIM PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 14 Kasım tarihinde yayınlanan 173. bölümüyle haftayı yaraladı. Betül ve kaynanası Gül Hanım arasındaki sorun giderek büyüdü. Gül Hanımın kendisini çok sevmediğini iddia ettiği gelini Betül, yaşananlardan sonra yarışmadan gitmek istediğini dillendirdi. Reyhan Hanım ve gelini Ezgi arasında ise, ses yükseltme tartışması çıktı. Gelinim Mutfakta 173. bölümünün son dakikalarında haftanın kritikleri yapıldıktan sonra gün birincisi belirlendi. Karışık piyaz tarifiyle tarifi ile yarışan gelinlerden biri çeyrek altının sahibi oldu.

Günün sonuncusu 6 puan alan Betül, 14 puan toplayan Ezgi gün birincisi oldu. Yarışmanın en eski isimlerinden Ezgi, çeyrek altını da almaya hak kazandı.

BU HAFTA NELER OLDU?

Gelinim Mutfakta 171. bölümde Cansu ve Ezgi arasında ipler gerildi.

Gelinim Mutfakta 172. bölümde mutfakta işler kızıştı.

Gelinim Mutfakta 173. bölümde Betül ve kaynanası Gül Hanım arasındaki sorun giderek büyüdü.

Gül Hanımın kendisini çok sevmediğini iddia ettiği gelini Betül, yaşananlardan sonra yarışmadan gitmek istediğini dillendirdi. Reyhan Hanım ve gelini Ezgi arasında ise, ses yükseltme tartışması çıktı.

Gelinim Mutfakta 174. bölümde Hatice yemeğini yaparken zor anlar yaşadı

Fatih Ürek, Hatice'nin yemeğini yaparken zorlandığını görüyor ve ona yardım etti. Cansu ve Ezgi, tüyo tartışması yüzünden Hatice'nin yemeğine karıştı. Reyhan Hanım ve Sevgül Hanım arasında "akıl verme" tartışması yaşandı.