Gelinim Mutfakta 16 Kasım gün birincisi kim? Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu açıklandı mı?

Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu merak ediliyor. Her hafta farklı bir sunucunun ekrana geldiği programda, lezzetli yemek tarifleri seyirci karşısına çıkıyor. Kanal D'de yayınlanan yemek yarışmasında bugün de bir isim çeyrek altını kazanıyor. Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 16 Kasım gün birincisi kim?

Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu açıklanınca bir isim çeyrek altını kazanacak. Kanal D'de yayınlanan yemek yarışmasında cuma günü bir isim 5 altın bileziği kazanıyor. Lerzan Mutlu'nun sunuyla yayınlanan program Gelinim Mutfakta'da bir isim çeyrek altını kazanıyor. Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 16 Kasım gün birincisi kim?

GELİNİM MUTFAKTA 16 KASIM PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu henüz belli olmadı. Puan durumu açıklanınca haberimizin içerisinde yer alacaktır.

GELİNİM MUTFAKTA 16 KASIM NELER YAŞANDI?

Yaren ve kayınvalidesi Filiz Hanım arasında yaşanan bilezik krizi giderek büyüyor.

Kayınvalidelere yaptığı açıklamada Yaren'in yanında artık yabancı olduğunu söyleyen Filiz Hanım'ın bu sözleri herkesi şaşkına çeviriyor.

Filiz Hanım'ın bu sözlerine Yaren ise haftanın birincisi olacağını ve Filiz Hanım'a bilezik vermeyeceğini söylüyor. İkili arasında bilezik krizi giderek büyürken, Filiz Hanım soluğu Yeşim'in yanında alarak söylediği sözler ise bomba etkisi yaratıyor. Peki Filiz Hanım, Yeşim'e ne dedi?