Gelinim Mutfakta 16 Eylül gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 16 Eylül gün birincisi merak ediliyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışmasında gelinler lezzetli Adana kebap yaparak puanları topluyor. Haftanın finaline adım adım yaklaşırken günün birincisi de bir hayli merak ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta 16 Eylül puan durumu belli oldu mu? Gelinim Mutfakta 16 Eylül gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 16 Eylül puan durumunun ardından gün birincisi açıklandı. Kanal D'nin severek takip edilen yapımlarından olan yarışmada 4 gelin ve kayınvalide mücadelesini sürdürüyor. Demet Akalın'ın sunduğu Gelinim Mutfakta'da bir isim bugün birinci olacak ve çeyrek altını alacak. Peki, Gelinim Mutfakta 16 Eylül puan durumu belli oldu mu? Gelinim Mutfakta 16 Eylül gün birincisi kim oldu?

GELİNİM MUTFAKTA 16 EYLÜL GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 16 Eylül gün birincisi belli oldu. Demet Akalın ve kayınvalideler tarafından en yüksek puanı Aslıhan aldı.

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER OLDU?

Filiz Hanım, Hintli kıyafetiyle eğlenceli anlar yaratıyor!

Filiz Hanım, stüdyoya Hintli kıyafetiyle gelip, gördüğü rüyayı anlatıyor. Yağnur ve kaynanası Nilgün Hanım arasında yayınlanan videodan dolayı büyük tartışma yaşanıyor.

Gelinim Mutfakta Adana kebap nasıl yapılır? Evde Adana kebap tarifi, malzemeleri ve püf noktası!