Gelinim Mutfakta 15 Şubat puan durumu açıklandı!

Gelinim Mutfakta 15 Şubat puan durumu programın sonunda açıklandı. Kanal D'de ekrana gelen yapımda ilginç ve eğlenceli anlar yaşanıyor. Seda Sayan'ın sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan yarışma her gün çeyrek altın kazandırıyor. Gelinim Mutfakta'da bugün gün birincisi kim? Gelinim Mutfakta 15 Şubat puan durumu kayınvalidelerin tadımları sonrası netleşiyor.

Gelinim Mutfakta 15 Şubat puan durumu belli oldu. Ekrana gelen yapımda kıyasıya mücadele yaşanıyor. Bugün gelinler şıhıl mahşi yaparak Gelinim Mutfakta 15 Şubat puan durumunda en yüksek puanı elde etmeye çalıştı. Gelinler yemek yaparken kayınvalidelerde puanlamada etkili oluyor. Gelinim Mutfakta 15 Şubat puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta'da bugün gün birincisi kim?

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN GÜN BİRİNCİSİ KİM?

Gelinim Mutfakta'da bugün gün birincisi açıklandı. Kayınvaldelerden en yüksek puanı alarak çeyrek altının sahibi gelin Aysun oldu.

Bugün yarışmaya bir yeni isim katıldı. Fatma Hanım ve gelini Esra eğlenceli tavırlarıyla ilgi odağı olmayı başarıyor. Fatma Hanım'ın gelinine olan sert yaklaşımı da gözlerden kaçmıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 15 ŞUBAT PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 15 Şubat puan durumu günün sonundan kayınvalideler tarafından açıklandı. İşte bugüne ait puan durumu şu şekilde: