Gelinim Mutfakta 13 Mayıs puan durumu! Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 13 Mayıs puan durumu tüm izleyenler tarafından merak ediliyor. Bir isim günün sonunda en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanıyor. Ekranların en çok kazandıran yemek yarışmasında heyecanlı bir mücadele sergileniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 13 Mayıs puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu?

Seda Sayan'ın eğlenceli sunumu ile hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta'da bugün yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. En güzel yemeği yapmak için mücadele veren gelinler çeyrek altın için mücadele veriyorlar. Peki, Gelinim Mutfakta 13 Mayıs puan durumu nasıl? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? İşte tüm merak edilenler..

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta da günün en yüksek puanını alarak çeyrek altının sahibi olan kişi Yağnur oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 13 MAYIS PUAN DURUMU!

YAĞNUR: 21 puan

SEDA: 15 puan

ESRA: 15 puan

GÖNÜL: 3 puan

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER OLDU?

Mutfakta bayram coşkusu yaşanıyor!

Bayramın ilk günü gelin ve kaynanalar birbirlerine hediyeler vererek bayramlaşıyorlar. Seda'ya, kaynanası Nagehan Hanımın verdiği hediye gülüşmelere neden oluyor. Esra ise, kaynanasının verdiği çeyreği beğenmiyor ve kolundaki altın bileziği istiyor.

Bunun üzerine Fatma Hanım, kolundan çıkartıp gelini Esra'ya hediye ediyor. Bayramlaşma Seda Sayan'ın söylediği şarkılarla keyifli bir ana dönüşüyor.