Gelinim Mutfakta 13 Eylül haftanın birincisi ve eleneni kim oldu?

Gelinim Mutfakta 13 Eylül haftanın birincisi ve eleneni belli oldu.. Gelinim Mutfakta yarışmasında dün eleme heyecanı yaşandı. Gelinler kayınvalidelerden 5 gün boyunca aldıkları puanlar neticesinde ya bilezikleri alacak ya da en düşük puanı alıp yarışmadan elenecek.

Gelinim Mutfakta 13 Eylül haftanın birincisi ve eleneni belli oldu. Gelinim Mutfakta 13 Eylül haftanın birincisi kim? sorusu yarışmanın izleyicileri tarafından merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında günün kazananı 1 çeyrek altının sahibi olurken, bir hafta boyunca en yüksek puanı almayı başaran yarışmacı 5 altın bileziğin sahibi oluyor. 

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ  VE VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Günün en düşük puanını alan isim Ezgi , ikinci en düşük puanı 10 puanla Hatice aldı. Günün en yüksek puanını alan isim 16 puanla Elif oldu. Hilal 12 puanda. 

Haftanın en düşük puanını alarak veda eden gelin 38 puanla Ezgi oldu.  Gelinim Mutfakta 13 Eylül haftanın birincisi ve eleneni belli oldu. Puanlar aynı olunca kura çekimi yapıldı. Kura çekimi sonucunda Hatice 5 altın bileziğin sahibi oldu.