Gelinim Mutfakta'da dün gün birincisi kim seçildi? Gelinim Mutfakta 11 Şubat puan durumu

Gelinim Mutfakta 11 Şubat puan durumu açıklandı. Gün boyunca yarışan gelinler bir isim çeyrek altını kazanıyor. Bugün yarışmacılar günün yemeği olarak sebzeli makarna pastası yaptılar. Gelinim Mutfakta 11 Şubat puan durumu günün sonunda kayınvalideler tadımları sonrası belli oldu. Kanal D'nin en çok izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta 11 Şubat puan durumu haberimizde.

Gelinim Mutfakta 11 Şubat puan durumu kayınvalidelerin yemek tadımları sonrası belli oldu. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan yarışma programında bir isim günün sonunda çeyrek altını kazanıyor. Hafta boyunca en çok çeyrek altını toplayan 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Peki, Bugün Gelinim Mutfakta'da gün birincisi kim seçildi? Gelinim Mutfakta 11 Şubat puan durumu!

BUGÜN GELİNİM MUTFAKTA'DA GÜN BİRİNCİSİ KİM SEÇİLDİ?

Gelinim Mutfakta'da gün birincisi belli oldu. Bugün kayınvalidelerden ve Seda Sayan'dan toplamda 22 puan alan isim Zeynep oldu. Zeynep 11 Şubat Gelinim Mutfakta'nın gün birincisi seçildi.

GELİNİM MUTFAKTA'DA NELER YAŞANDI?

Ayten'in kaynanası Neriman Hanım, Zeynep'in yaptığı makyaj ve yeni elbiselerle mutfağa giriş yapıyor. İmaj değişikliği başta Seda Sayan olmak üzere, herkesi şaşkın bırakıyor. Kendi gelini Ayten bile onu tanımakta zorlanıyor. Zeynep, kaynanalara pasta yapıp getiriyor ve ikram ediyor. Nurten Hanım, ikramdan bir çatal alınca ortalığı inletiyor; çünkü, tatlı olarak beklediği pasta acı biberli çıkıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 11 ŞUBAT PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 11 Şubat puan durumu günün sonunda Seda Sayan tarafından açıklandı. Heyecanlı anların yaşandığı program Gelinim Mutfakta 11 Şubat puan tablosu yayınlandı.

İşte bugüne ait puanlar...