Gelinim Mutfakta 11 Haziran haftanın birincisi kim? Gelinim Mutfakta 11 Haziran puan durumu açıklandı!

Gelinim Mutfakta 11 Haziran puan durumu sonrası gün birincisi belli oldu. Haftanın finalinde gelinler çikolatalı çilekli kurabiye tarifi yaptılar. Hafta boyunca yarışma gelinlere puanlamayı kayınvalideler yaptı. Gelinim Mutfakta 11 Haziran puan durumu günün sonunda belli oluyor. İlgi ile takip edilen Gelinim Mutfakta 11 Haziran puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 11 Haziran haftanın birincisi kim?

Gelinim Mutfakta 11 Haziran puan durumu bugün açıklandı. Pazartesi gününden beri yarışan gelinlere puanlamayı Seda Sayan ve kayınvalideler yapacak. Bugün haftanın final heyecanı yanacak. Elemenin olmayacağı programda gelinler dört haftalık maratonun birinci haftasını tamamlamış olacak. Gelinim Mutfakta 11 Haziran puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 11 Haziran haftanın birincisi kim?

GELİNİM MUTFAKTA 11 HAZİRAN PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 11 Haziran puan durumu belli oldu. Son dört haftaya için büyük mücadele veren gelinlerden bu hafta en fazla çeyrek altını kazanan Yağnur 20 bileziğin şimdilik sahibi oldu. Böylelikle bu haftayı galip olarak kapatan isim Yağnur oldu.

Gelecek haftada en fazla çeyrek altını toplayan isim 20 altın bileziği alma şansını yakalayacak.


GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN NELER OLDU?

Ayten, haksızlığa uğradığını düşünerek sert bir şekilde diğer yarışmacıları eleştiriyor!

Ayten, başarısının kıskanıldığını düşünerek diğer yarışmacıların birlik olup kendisini hedef aldıklarından dem vuruyor. Yüksek sesle bu düşüncesini açıklayan Ayten'i diğer yarışmacılar alkışlayarak protesto ediyor.

Yağnur ise, herkesi şoke eden bir durumdan bahsediyor. Aysun, kaynanası Nilgün Hanımın yarışmaktan yorulduğunu ve pes ettiğini açıklayan Yağnur'a, "Büyük final sizin harcınız değil!" diye karşılık veriyor.