Gelinim Mutfakta 1 Temmuz puan durumu: Dün Gelinim Mutfakta 1 Temmuz gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 1 Temmuz puan durumu yemek tadımlarının ardında belli oldu. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan yapım sezon finali yaparak sevenlerine kısa bir ara verecek. Dün gelinler, mercimekli sini mantısı yaptı. Gelinim Mutfakta 1 Temmuz gün birincisi kim? Gelinim Mutfakta 1 Temmuz puan durumu açıklandı mı?

Gelinim Mutfakta 1 Temmuz puan durumu için araştırmalar yapılıyor. Kanal D'nin reytingi bol televizyon yarışmasında her gün farklı yemek tarifleri veriliyor. Gelinim Mutfakta 1 Temmuz puan durumu kayınvalideler ve Seda Sayan'ın tadımlarının ardından belli oldu. Sezon finali yapacak olan Gelinim Mutfakta 1 Temmuz gün birincisi kim? Gelinim Mutfakta 1 Temmuz puan durumu açıklandı mı?

GELİNİM MUTFAKTA 1 TEMMUZ PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 1 Temmuz puan durumu açıklandı. Kayınvalideler ve Seda Sayan'dan en yüksek puanı Gönül kazandı.

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER OLDU?

Büyük finale iki gün kala Aysun ve Yağnur arasında ipler geriliyor!

Nefesler tutuldu. Büyük finale iki gün kaldı. Yağnur ve Aysun arasında çeyrek altın yarışı gergin anlar yaratmaya başlıyor. En çok çeyrek altını alacak kişi 20 altın bileziği koluna takacağından gelin ve kaynanalar müthiş bir mücadele sergiliyorlar. Bu mücadele Aysun ve Yağnur'u birbirine düşürmeyi başarıyor.