Gelinim Mutfakta 1 Nisan puan durumu açıklandı! Gelinim Mutfakta 1 Nisan gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 1 Nisan puan durumuna göre bir isim gün birincisi oldu. Kanal D'nin en çok izlenen yemek yarışmaları arasında yer alan Gelinim Mutfakta'da bugün yine heyecanlı anlar yaşandı. Seda Sayan ve kayınvalideler Gelinim Mutfakta 1 Nisan puan durumunda etkili oldu. Bugün günün yemeği ise zeytinyağlı püreli patlıcan oldu. Gelinim Mutfakta 1 Nisan puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 1 Nisan gün birincisi kim?

Gelinim Mutfakta 1 Nisan puan durumu açıklandı. Bugün yapılan zeytinyağlı püreli patlıcan yemeğinin tadımlarının ardından Gelinim Mutfakta 1 Nisan gün birincisi belli oldu. Kanal D'de 3 sezondur yayın hayatına devam eden programda rekabet her geçen gün daha da artıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 1 Nisan puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 1 Nisan gün birincisi kim?

GELİNİM MUTFAKTA 1 NİSAN GÜN BİRİNCİSİ KİM?

Gelinim Mutfakta 1 Nisan gün birincisi bugün Ayten oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 1 NİSAN PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 1 Nisan puan durumu günün sonundan açıklandı.

Ayten: 18

Seda:17

Esra: 16

Aysun:10

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN NELER YAŞANDI?

Seda Sayan tüm yarışmacıları şoke eden diskalifiye kararını açıklıyor!

Bugün yayınlanan bölümde bir ilk yaşanıyor. Seda Sayan, gün birincisinin açıklanacağı sırada herkesi şoke eden bir açıklama yapıyor. Diskalifiye kararı olduğunu söyledikten sonra yarışmacılar kimin olduğunu beklediler. Seda Sayan ise, tüm yarışmacıların diskalifiye edildiğini açıklıyor. Nedenini anlamadıklar durum bütün yarışmacıları şaşkın bırakıyor.

Zeytinyağlı püreli patlıcan tarifi, malzemeleri! Gelinim Mutfakta zeytinyağlı püreli patlıcan nasıl yapılır?