Gelinim Mutfakta 14 Mayıs 2020 puan durumu!

Her gün belirlenen yemekleri yapan yarışmacıların puanlarını kayınvalideleri yemekleri tadarak veriyor.

-. Her gün belirlenen yemekleri yapan yarışmacıların puanlarını kayınvalideleri yemekleri tadarak puanlıyor. Gelinim Mutfakta gün birincisi kim? Haftanın sonunda en yüksek puanı alan kişi 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta gün birincisi günün en yüksek puanını alıp çeyrek altının sahibi olan gelin 17 puanla Hatice olarak açıklandı. Elif'se 13 puanla gün ikincisi oldu. Gelinim Mutfakta 14 Mayıs Perşembe gününde en düşük puanını elde eden gelini 5 puanla Kıymet oluyor. Kıymet'in ardından en düşük puanı elde eden bir başka isimse 12 puanla Neslihan oluyor.

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN YEMEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

MUTFAKTA NESLİHAN ŞİRİNE OLDU!

Kılık değiştirerek stüdyoya gelen gelinlerde neşeli dakikaların yaşanmasına neden oluyor. Neslihan’ın Şirine, Elif’in cadı, diğer yarışmacıların ise Kızılderili ve korsan rolünde olduğu mutfakta birbirinde renkli görüntüler ortaya çıkıyor.

GELİNİM MUTFAKTA NEDİR?

Gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanlandığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor.