Gamonya Hayaller Ülkesi filmi konusu nedir, oyuncular arasında kimler var?

11 Ağustos Salı akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gamonya filmi konusu ve oyuncuları izleyicilerin dikkatini çekti. Filmin oyuncu kadrosunda Berat Efe Parlar, Eda Döğer, Ahmet Rıfat Sungar ve Burcu Altın gibi isimler yer alıyor. Peki, Gamonya Hayaller Ülkesi oyuncular arasında kimler var, konusu ne?

2020 yılında vizyona giren, yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop’un oturduğu Gamonya Hayaller Ülkesi filmi 11 Ağustos Salı günü TRT 1’de izleyici karşısına çıkıyor. Filmin oyuncuları arasında Berat Efe Parlar, Eda Döğer, Ahmet Rıfat Sungar ve Burcu Altın gibi isimler yer alıyor. Film küçük bir çocuğun bilmediği bir dünyadaki mücadelesini konu ediniyor.

GAMONYA HAYALLER ÜLKESİ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Gamonya: Hayaller Ülkesi, bilmediği bir dünyada zorlu bir mücadeleye girişen küçük bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Mutsuz bir çocuk olan Umut, dedesi Ahmet ile birlikte yaşamaktadır. Dedesinin yaşadığı bir kaza, hayal kurmayı unutmuş bir çocuk olan Umut'un bilmediği bir dünya ile tanışmasına neden olur. Kaza sonucu fantastik bir dünya olan Gamonya'da yaşayan insanlarla tanışan Umut, burasının umutsuz çocuklara hayal ürettiğini öğrenir.

GAMONYA HAYALLER ÜLKESİ OYUNCULARI

Berat Efe Parlar

Eda Döğer

Ahmet Rıfat Sungar

Ali Uyandıran

Burcu Altın

Dora Dalgıç

Zeynep Ilgın Çelik

Alperen Efe Esmerv