Game Of Thrones 8. sezon ne zaman, Game Of Thrones yeni sezon ne zaman başlıyor?

Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki merakla beklenen yeni sezon ne zaman başlıyor? Game of Thrones sezon finali yaptı ve fanlarını yine büyük merakta bıraktı. Peki, Game of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak? Merakla beklenen yeni sezon açıklaması hakkındaki gelişmeler haberimizde bulunuyor. Milyonlarca kişinin ilgiyle izlediği dizinin sezon finalinde Jon Snow zor durumda kalmasına rağmen uzaktan bir umut belirdi. Game of Thrones 8. sezonun başlama tarihi dizinin hayranlarını üzebilir! Henüz resmi olmayan bilgilere göre dizinin yeni sezonu ile önümüzdeki yaz başında izleyicilerle buluşacağı kulislerde konuşulan konular arasında yer alıyor. Diğer taraftan, dizinin final olması sebebiyle 2019 başına sarkması diğer bir ihtimal olarak düşünülüyor. Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir. Taht mücadeleleri her zamankinden daha sert geçecektir.

Dünyada milyonlarca izleyicisi olan Game Of Thrones'un yeni sezonu izleyiciler tarafından merak ediliyor. İzlenme rekorları kıran diziyle ilgili merak edilen soruların başında Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak sorusu yer aldı. Yayınlandığı günden bu yana milyonlarca kişinin ilgi odağı olan Game Of Thrones'un başlangıç tarihi şimdiden internette sıkça aratılıyor. Game Of Thrones'ın 7. sezonunun son bölümü 28 Ağustos gecesi yayınlanmıştı. Jon Snow sezon finali bölümünde büyük bir sınav vermişti. Peki merakla beklenen yeni sezon ne zaman başlıyor? Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağırılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur.

GAME OF THRONES 8. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Henüz resmi olmayan bilgilere göre dizinin yeni sezonu ile önümüzdeki yaz başında izleyicilerle buluşacağı kulislerde konuşulan konular arasında yer alıyor. Diğer taraftan, dizinin final olması sebebiyle 2019 başına sarkması diğer bir ihtimal olarak düşünülüyor.

?

Otoritelerin düşüncesine göre yeni sezonda sevilen karakterler daha ön planda tutulacak. Diziye yeni oyuncu dahil edilme kararı ise biraz daha geri planda yer alacak. Popüler sinema ve dizi haber platformu IMDB’de ise Game of Thrones’un 8. sezonunun başlama tarihi 2018 olarak gözüküyor.

A Song of Ice And Fire adlı George R.R. Martin romanından televizyon serisine uyarlanan GoT yani Game of Thrones 8. sezonda tüm bölümler uzun olacak. 80 veya 90 dakikayı aşabilecek bölümler uzun metrajlı film tadında izleyici karşısına cıkaçak. Bölümlerin uzaması ile de Game of Thrones 8. sezon yayınlanma tarihinin de ileriye taşınması bekleniyor. Çekimler ise ekim ayında başlayacak.

GAME OF THRONES SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Sezon finalinde Jon Snow’u gerçek bir sınav bekliyor. Cersei Lannister ve Daenerys Targaryen’i bir araya getiren Jon Snow’un Cersei’yi duvarın ötesindeki savaş için ikna etmesi gerekecek.

GAME OF THRONES KONUSU

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağırılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur.

Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir. Taht mücadeleleri her zamankinden daha sert geçecektir.