Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı!

Game of Thrones 7. sezon bölümleri yayın tarihinden önce ortaya çıkmaya devam ediyor.

Yeni sezon bölümleriyle ilgilerin sık sık internete düşmesi nedeniyle dizi takipçileri bir sonraki haftanın gelişmelerini merak ediyor. Game Of Thrones 7. sezon 7. bölümü 28 Ağustos Pazartesi günü yayınlanacak. Jon Snow ile işbirliğine giden Daenerys Targaryen, uzun zaman sonra yeniden Westeros'a döndü ve kontrolü eline almaya başladı. Daenerys Targaryen ile buluşmaması ikazlarına aldırmayan Jon Snow, krallığı Sansa Stark'a emanet ederek yola çıktı. Jon Snow, Güney'e ayak bastığında pek hoş karşılanmasa da zamanla Daenerys Targaryen ile anlaşmaya başladı. 

Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Jon Snow ile işbirliğine giden Daenerys Targaryen, uzun zaman sonra yeniden Westeros'a döndü ve kontrolü eline almaya başladı. Daenerys Targaryen ile buluşmaması ikazlarına aldırmayan Jon Snow, krallığı Sansa Stark'a emanet ederek yola çıktı. Jon Snow, Güney'e ayak bastığında pek hoş karşılanmasa da zamanla Daenerys Targaryen ile anlaşmaya başladı. Khaleesi büyük savaş öncesi Greyjoy ve Dorne ile güçbirliği yaptı. Öte yandan Greyjoy ve Dorne yolculukları esnasında beklenmedik bir saldırıya uğradı. Lannisterların Euron üzerinden müttefiklerine saldırmasına karşılık vererek düşmanını zayıflatmak isteyen Khaleesi, ejderhasıyla birlikte bizzat savaşa katıldı. Lannisterlar savaştan en fazla zarar gören taraf oldu ancak ejderhalara karşı geliştirilen silah Khaleesi'nin ejderhasının hayatını tehlikeye soktu. Game of Thrones 7. sezon 5. bölüm finalinde son bir hame yapan Khaleesi, kötü bir sürpriz yaşadı.

GAME OF THRONES NASIL İZLENİR?

Fenomen dizi Game of Thrones’un 7. sezon 6. bölümü internete düşmüş durumda. Edinilen bilgiye göre sosyal medyadaki birçok sitede dizinin yeni bölüm linki düşük kaliteli olmasına rağmen hem torrent olarak indirilebiliyor hem de yasal olmayan internet sitelerinden izlenebiliyor.

GAME OF THRONES SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Game of Thrones 7. sezon Amerika ile aynı anda saat 4.00'da Türkçe altyazı seçeneği ile her Pazartesi beIN CONNECT web ve mobil uygulamalarında; akşam 22:00'de ise Türkçe-İngilizce altyazı ve Türkçe dublaj seçeneği ile beIN SERIES SCI-FI'da yayınlanacak.

GAME OF THRONES 7. SEZON KAÇ BÖLÜM OLACAK?

6 sezon boyunca 10'ar bölümden 54-56 dakika arasında çekilen Game of Thrones, 7. sezonda farklı bir konsepte gitti. Dizinin yapımcıları 7. sezonu 7 bölüme sığdırdı ve bazı bölümlerde alışagelmiş dakikaları da aştı. İşte merakla beklenen Game of Thrones'un 7. sezon bölümlerinin dakika olarak uzunlukları.

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 7 = 81 Dakika