Fırtınanın İçinde filmi konusu nedir? Fırtınanın İçinde (Into the Storm) filmi oyuncuları kimler?

Başrollerini Richard Armitage ve Sarah Wayne Callies'in paylaştığı Fırtınanın İçinde (Into the Storm) filmi 2 Haziran Perşembe akşamı Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Steven Quale yönetmenliğinde 2014 yılında vizyona giren film aksiyon ve gerlim seven izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Peki, Fırtınanın İçinde filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Fırtınanın İçinde filmi konusu ve oyuncuları ile ekran başındaki izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. 2014 yılında vizyona giren Into the Storm filminin oyuncu kadrosunda Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Max Deacon, Alycia Debnam-Carey gibi isimler yer alıyor. Filmde büyük bir fırtınanın etkisinde kalan kasaba halkının yaşadığı olaylar anlatılıyor. İşte filmin konusu...

FIRTINANIN İÇİNDE FİLMİ KONUSU NE?

Bir gün içerisinde Silverton kasabası daha önce benzeri görülmemiş hortumların şiddetli etkisiyle büyük bir yıkıma uğrar. Tüm kasabanın kaderi değişken fırtına ve hortum etkilerinin merhametine kalmıştır. Fırtına rotasını izleyenler ise daha beterinin henüz yaşanmadığını öngörmektedirler. Birçok insan sığınak ararken, bazıları da hayatta bir kez yakalanabilecek bir çekim gerçekleştirmek için fırtınanın girdabına girmeye çalışırlar.

FIRTINANIN İÇİNDE OYUNCULARI

Richard Armitage Rolü : Gary Morris

Sarah Wayne Callies Rolü : Allison Stone

Max Deacon Rolü : Donnie Morris

Nathan Kress Rolü : Trey Morris

Alycia Debnam-Carey Rolü : Kaitlyn

Arlen Escarpeta Rolü : Daryl

Jeremy Sumpter Rolü : Jacob

Matt Walsh Rolü : Pete