Finale bir kala Çukur'da ortalık karıştı! Yamaç ve Amca Cumali ölecek mi?

Show TV'nin sevilen yapımlarından olan başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Damla Sönmez ve Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin rol aldığı Çukur dizisi 31 Mayıs pazartesi akşamı 130. bölümü ekrana getirildi. Çukur'un yeni bölümünde ortalık karışırken evlere yapılan baskınlarda ailenin kadınları rehin alınır. Durumu öğrenen Yamaç, amcaya teslim olurken Şahram tarafından elleri bağlı şekilde havuza atılır. Ayşe, kızının intikamını almak için amca Cumali'nin boğazını sıkar. Yamaç, havuzda nefessiz kaldığı esnada Sena'nın boğulduğu anları aklına getirir. Amca Cumali ve Yamaç'ın ölüp ölmediği merak konusu olurken sorular yeni bölümde yanıt bulacak.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Damla Sönmez ve Rıza Kocaoğlu'nun rol aldığı Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur, 130. bölümü ile 31 Mayıs pazartesi akşamı yayınlandı.

Çukur 130. bölümünde; Amca Cumali ve Şahram mahalleyi ele geçirirken Koçovalı kardeşlere karşı savaş başlatırlar. Koçovalılar, Şahram'ın adamlarının büyük kısmını öldürürken Koçovalı kardeşler tuzağa düşer. Koçovalılar'ın güvenli evini de tespit eden Şahram oraya da saldırdı. Koçovalı ailesinin kadınları ise saldırıyı püskürtmeyi başardı.

Yamaç, Vartolu ve Cumali eşlerinin Amca Cumali tarafından rehin alındığını zannederken beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yamaç, amcaya teslim olurken Şahram tarafından elleri bağlı şekilde havuza atılır. Yamaç, nefessiz kalmaya başladığı anda eski eşi Sena'nın da boğulduğu anlar aklına geldi.

Yamaç'ın boğulma ve Sena'nın ölüm sahnesi Çukur'un yeni bölümünün final anına damga vurdu. Yamaç'ın dizideki eski anlarından kesitler ekrana getirilirken Aras Bulut İynemli'nin kadroya veda edip etmeyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Amca Cumali'nin içkisine zehir konulurken bir anda fenalaşıp yere yığılır. Ayşe de kızının intikamını almak için Amca Cumali'nin başına giderek 'Sen benim kızımı böyle boğarak öldürdün dimi' sözlerini söyler ve onu boğmaya başlar. Amca Cumali ve Yamaç'ın ölüp ölmediği final bölümünde ortaya çıkacak.