Finale 3 bölüm kala Çukur'da bir ayrılık daha! Nedim, Vartolu tarafından öldürüldü

Show TV'nin sevilen yapımlarından olan başrollerinde Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş ve Necip Memili gibi isimlerin rol aldığı Çukur 10 Mayıs pazartesi akşamı yeni bölümüm ile ekrana getirildi. Karaca ve Celasun'un cenaze töreni düzenlenirken Çukur gençleri taraf değiştirdi ve Koçovalı kardeşlere destek olmaya başladı. Amcayı yakalamak için Yamaç, Vartolu ve Cumali'den ilk hamle geldi. Amca Cumali helikopter ile kaçarken Vartolu, Nedim'i öldürdü. Nedim karakterine hayat veren İlkay Akdağlı Çukur'a veda etmiş oldu.

Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş ve Necip Memili'nin başrollerinde yer aldığı Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur 10 Mayıs pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi.

Çukur ekrana getirilen son bölümünde Karaca ve Celasun'a cenaze töreni düzenledi. İkilinin cenaze töreninde acı dolu anlar yaşanırken Çukur gençleri Amca Cumali'nin gerçek yüzünün ortaya çıkmasının ardından Koçovalı kardeşlerin yanına geçerek saf değiştirir.

Ayşe'nin söylediklerinin ardından daha fazla dayanamayan Cumali yanına Akın, Metin ve Meke'yi de alarak Amca Cumali'ye saldırı hazırlığına geçer. Cumali, kahvenin önünde yolunu kesen gençlerin yardımını kabul etmez.

Akın kendini kontrol edemez ve ani bir saldırı gerçekleştirir. O esnada Cumali, Metin ve Meke zor durumda kalır. Dörtlü amcanın deposunda kapana kısılırken Damla sayesinde kurtulurlar. Cumali yeni bir plan hazırlayarak amcanın depodaki mallarını yakarak onu ortaya çıkarmayı amaçlar.

Nedim, amca Cumali'nin peşindeki Yamaç ve ekibini atlatmak için kendini yem olarak önlerine sunar. Amca güvenli bir eve gider. Koçovalılar, Nedim'in ellerinden kaçmasını sağlar ve onu takip ederek Amca Cumali'nin yerini bulur. Amca bir helikopter ile kaçmayı başarırken, geride kalan Nedim Vartolu tarafından öldürüldü.

Nedim karakterini canlandıran usta oyuncu İlkay Akdağlı Çukur'un finaline 3 bölüm kala kadroya veda eden isim oldu.