Final yapan Çukur'a izleyenlerden duygusal veda! Twitter çalkalandı

Show TV'nin en çok izlenen yapımlarından olan Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili ve Perihan Savaş gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Çukur dizisi 7 Haziran pazartesi akşamı 4 sezonluk uzun yolculuğunu tamamladı. Çukur final bölümü ile ilgiyle izlenirken Twitter'da gündem oldu. Fenomen dizisinin hayranları sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile diziye veda etti. Özellikle final sahnesinde Sena ve Yamaç'ın birbirine sarılması gündem oldu.

Büyük bir hayran kitlesi olan başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili ve Perihan Savaş'ın rol aldığı Çukur geçtiğimiz akşam ekrana getirilen final bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi.

Birçok gelişmenin yaşandığı dizide Amca Cumali, Ayşe'yi öldürürken Murtaza bu acıya dayanmayarak intihar etti. Yamaç ve Şahram'ın teke tek kavgası heyecanı artırırken Koçovalı kardeşler kurdukları plan ile Şahram'ı alt eder. Koçovalı kardeşler, Şahram ve adamlarını öldürdü.

Şahram, Yamaç'ın ellerini ve kollarını sandalyeye bağlayarak havuza atarken onu ölüme terk eder. Yamaç'ın imdadına Murtaza yetişir ve Yamaç'ı havuzdan çıkardı. Gizlice Koçovalılar'ın evine girmeyi başaran Murtaza, Ayşe'nin naaşını Çukur'daki bir çatıya getirdi. Yaşadığı acıyı ağıt yakarak dile getiren Murtaza günün ilk ışıklarıyla hayatına son verdi.

Ekrana getirilen muhteşem finalin ardından Çukur dizisi Twitter'da gündem oldu. Dizi hayranlarının "Son Dans" ve "Çukuraveda" etiketleriyle yaptığı paylaşımlar, uzun süre Twitter gündeminde üst sıralarda kaldı.

İşte Çukur hayranlarının Twitter'dan yaptığı paylaşımlar...

SARP AKKAYA'DAN ÇUKUR'A VEDA PAYLAŞIMI

Amca Cumali'nin son kozu olarak diziye dahil olan ve Şahram karakterine hayat veren Sarp Akkaya, Instagtram hesabından yaptığı paylaşımla Çukur'a veda etti.