Fi 8. bölüm heyecanla bekleniyor

Fi 7. bölüm izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Eti geçmişini yüzüne çarparak Can’ı kontrolü altına almaya çalışırken, Sadık da Özge’nin önüne Can hakkında yepyeni bilgiler serer. Duru, Deniz’le arasında geçenler yüzünden kafa karışıklığı yaşar.

Duru’nun Deniz ve Ece arasında geçenleri öğrenmesi bir dizi olayın başlangıcı olmuş, Can ise karşısında, birikmiş hesapları kapatmaya gelen eski düşmanı Sadık’ı bulmuştu. Fi 7. Bölüm izleme linki haberimiz içerisinde yer alıyor. 

Fİ 8. BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANIR?

Fragman henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisinde sizlerle olacak.

Fİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Eti geçmişini yüzüne çarparak Can’ı kontrolü altına almaya çalışırken, Sadık da Özge’nin önüne Can hakkında yepyeni bilgiler serer. Duru, Deniz’le arasında geçenler yüzünden kafa karışıklığı yaşar.

Eti geçmişini yüzüne çarparak Can'ı kontrolü altına almaya çalışırken, Sadık da Özge'nin önüne Can hakkında yepyeni bilgiler serer. Duru, Deniz'le arasında geçenler yüzünden kafa karışıklığı yaşar.Can Eti’den kapıyı açmasını ister ancak Eti jilet ile intihar etmiştir.

Duru’nun Deniz ve Ece arasında geçenleri öğrenmesi bir dizi olayın başlangıcı olmuş, Can ise karşısında, birikmiş hesapları kapatmaya gelen eski düşmanı Sadık’ı bulmuştu. Sadık Murat Kolhan, geçmişin bedelini ödemeye hazır mı? Vakit daralıyor. Özge Egeli ve Sadık Murat Kolhan işbirliğinin sonuçları ne olacak?