Fi 8. 9. bölümlerde neler oldu

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven ve Berratk Tüzünataç’ın oynadığı Fi dizisi, ilk bölümlerinden itibaren izleyici tarafından büyük beğeni kazandı. Yapımcılığını Ay Yapım’ın yaptığı dizi Puhu TV üzerinden, internetten izlenebiliyor.

Yönetmenliğini Mert Baykal’ın yaptığı, başrollerinde Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven ve Berratk Tüzünataç’ın oynadığı Fi dizisi, ilk bölümlerinden itibaren izleyici tarafından büyük beğeni kazandı. Dizi Puhu TV üzerinden, internetten izlenebiliyor. 

Fİ DİZİSİ 8. 9. BÖLÜM

Fİ 8 9 DA NELER OLDU?

Aşk ve mesleki hayalleri arasında kalan Duru ve Deniz’in ilişkisi en büyük sınavından geçerken, Can da peşindeki tehlikenin boyutunun farkına vardı. Sevdiği adamın peşinden gelmesini beklerken büyük bir hayal kırıklığı yaşan Duru, soluğu havalimanında aldı. Aynı dakikalarda canlı yayında olan Can Manay ise herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. Can Manay’ın aşk itirafına tanık olan Duru, son anda gitmekten vazgeçti. Can Manay kendi programında, canlı yayında akıl hastanesine yattığını açıkladı. Can Manay ve Duru yüzleşti. Duru Manay'a, "Biz senin dünyana ait değiliz. Bizimle oyun oynama" diyor. Ancak Manay'ın şu cümleleri Duru'nun aklını karıştırdı: "Ya bu oyun değilse, ya seni herşeyden daha çok istiyorsam?"

Can ve Duru arasındaki sürpriz yakınlaşma Duru’yu pişmanlığa sürüklerken, Can’ı umutlandırır. Ne pahasına olursa olsun amacına ulaşmak isteyen Can, kirli yollar denemekten çekinmezken; Özge de Sadık ve Can arasındaki sırrın peşine düşer.