Feci sonla ayrılıyor! Arka Sokaklar'da ciğerleri parçalayacak veda! Sevincine gölge düşecek!

16 yıllık serüveninde kadrosunda pek çok ünlü ismi ağırlayan Arka Sokaklar dizisinin bugün yayınlanacak olan 626. bölümünde seyircileri kahredecek bir olay yaşanıyor. Yeni bölümde Esra bıçaklı saldırıya uğruyor. Dizide yaşanan bu moral bozan gelişme kulislerde Esra karakterini canlandıran ünlü oyuncu Gaye Gürsel'in diziden ayrılacağına ilişkin iddiaların kulaktan kulağa yayılmasına neden oldu. Gaye Gürsel'in canlandırdığı Esra karakterinin diziye veda edip etmeyeceği bu akşam netlik kazanacak.

Sevincine gölge düştü. Arka Sokaklar'da ciğerleri parçalayacak ayrılık! Feci sonla ayrılıyor. 16 yıldır ekranlardaki macerasına devam eden Arka Sokaklar'da izleyicileri kahredecek bir an yaşanacak. Hüsnü Çoban, Esra'nın bıçaklı saldırıya uğradığı haberiyle yıkılacak. Dizide yaşanan bu gelişme Esra karakterini canlandıran Gaye Gürsel'in projeye veda edeceği yönünde iddiaların dilden dile gezmesine neden oldu.

KAHREDEN HABER GELİYOR

Esra, bir adam tarafından saldırıya uğruyor. Adam, Esra'yı bıçaklayarak oradan uzaklaşıyor. Bıçaklanan Esra, acilen hastaneye kaldırılıyor ve ameliyata alınıyor.

Hamile olduğu için zor bir ameliyat geçiriyor. Dışarıda Hüsnü ve sevenleri ondan gelecek güzel haberi bekliyor; fakat doktor, baş sağlığı diliyor.

Hüsnü, Esra'yı bıçaklayan adamın peşine düşüyor ve yakalıyor. Üzerine doğrulttuğu silahla adama Esra'nın eşi olduğunu söylüyor.

GAYE GÜRSEL KİMDİR?

Gaye Filiz Gürsel 1 Ocak 1980 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Gaye Gürsel, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamladı.

Gürsel bir süre bir organizasyon şirketinde çalıştıktan sonra yurt dışına gitti. Oyunculuk kariyerine 2004 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Haziran Gecesi adlı diziyle başladı.

Diziye veda etmişti... Yüsra Geyik Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını ilk kez açıkladı

Arka Sokaklar'ın yıldızı kariyerinde çığır açacak projeyle dönüyor! Sevenleri mutluluktan havaya uçtu!