Fazlası Zarar'da neler olacak? Fazlası Zarar 118. yeni bölüm fragmanı yayında!

Ezgi Sertel'le Fazlası Zarar bu hafta da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Fazlası Zarar 118. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Türkiye'nin alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek olan yarışma programı ''Fazlası Zarar''' hafta içi her gün saat 13.30'da TRT 1 ekranlarında.

Fazlası Zarar, TRT 1 ekranlarında yayınlanmaktadır. Hafta içi her gün ekrana gelen Türkiye'nin alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek olan yarışma programı Fazlası Zarar'ın merakla beklenen 118. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Fazlası Zarar'da neler olacak?

Sevilen Sunucu Ezgi Sertel'in sunacağı "Fazlası Zarar", hayata bakış açınızı, para harcama şeklinizi ve geleceğinizi değiştirecek.


Bu programda, her hafta 5 yarışmacı birbirinin evini geziyor; kim tutumlu, kim savurgan ortaya çıkıyor... Evdeki fazla harcamalar salona geliyor, ev sahibinin tüketim alışkanlıkları göz önüne seriliyor...

İhtiyacına göre harcama yapan, ayağını yorganına göre uzatan yarışmacı 10 bin lira büyük ödülün sahibi oluyor...

Eşinizle aranızı düzeltecek, evinizdeki bütçe savaşlarına son verecek olan program "Fazlası Zarar" Hafta İçi Her Gün – 13.30'da TRT 1'de...

FAZLASI ZARAR GEÇEN HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

10.000 TL'lik büyük ödülün sahibi 25 puanla Öznur Hanım oldu.

EZGİ SERTEL KİMDİR?

1981 yılında Safranbolu'da dünyaya gelen Ezgi Sertel, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuğa merak saldı. 2007 yılında Tek Türkiye dizisinde performansı göz dolduran Ezgi Sertel, devam eden süreçte oyunculuktan ziyade sunuculuğa yönelerek bu yönde tanınmaya başladı. Ezgi Sertel sunuculuğunu yaptığı Lezzet Haritası programı ile büyük bir ün kazanırken Lezzet Haritası programı sonrasında oyunculukla değil sunuculuğu ile tanınmaya başladı. 2016 yılında Ozan Çobanoğlu ile evlilik yaşayan Sertel, 2020 yılında Tibet ve Mert isimli ikiz bebeğini kucağına almıştır.