Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yasemin'e büyük şok!

Oyuncu kadrosunda Deniz Baysal, Nazan Kesal, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Çağlar Ertuğrul gibi isimlerin bulunduğu dizi her hafta cumartesi akşamları saat 20.00’da Star TV’de ekrana geliyor. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.

Son bölümde Aldığı test sonucuyla neye uğradığını şaşıran Kerime, Hazım’dan bir cevap beklerken, Hazım ve Kerime arasındaki gerilim Yağız’ın Kerime’ye olan şüphelerini köpürtür. Duruma el koyan Hazım, Kerime’yi kontrol altında tutsa da Yağız saklı gerçeklerin peşine düşer. Diğer yanda, Yağız, Hazan ve Sinan arasında Nil rüzgarı eserken Nil’in varlığı dengeleri değiştirmeye başlar. Sinan, Hazan’la buzları eritmek için büyük bir sürpriz hazırlığındadır. Fazilet, Yasemin’den intikam almaya yemin ediyor. Yasemin’i en zayıf noktasından yakalayan Fazilet, bir sonraki hamlesini planlarken ikili arasında bir kedi fare oyunu başlar. Savaşa hazırlanırken mutfağa girip güzel bir kek yapar.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI YENİ BÖLÜM FRAGMANI

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜM ÖZETİ

Yasemin’i bekleyen bir sürpriz var...

Aldığı test sonucuyla neye uğradığını şaşıran Kerime, Hazım’dan bir cevap beklerken, Hazım ve Kerime arasındaki gerilim Yağız’ın Kerime’ye olan şüphelerini köpürtür. Duruma el koyan Hazım, Kerime’yi kontrol altında tutsa da Yağız saklı gerçeklerin peşine düşer. Yasemin’i en zayıf noktasından yakalayan Fazilet, bir sonraki hamlesini planlarken ikili arasında bir kedi fare oyunu başlar. Diğer yanda, Yağız, Hazan ve Sinan arasında Nil rüzgarı eserken Nil’in varlığı dengeleri değiştirmeye başlar. Sinan, Hazan’la buzları eritmek için büyük bir sürpriz hazırlığındadır. Ancak Sinan’ın sürprizli gecesine, Sinan, Yağız ve Yasemin’i bekleyen bambaşka bir sürpriz damga vurur. Artık Egemen ailesi için hiçbir şeyin dünle aynı olmayacağı geri dönüşü olmayan yeni bir dönem başlamıştır.