Ezgi Kundak kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yarışmacısı Ezgi Kundak nereli, Instagram hesabı nedir?

Ezgi Kundak, O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran isimler arasında. Yeni sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan Ezgi Kundak , O Ses Türkiye 2021 ilk turunda şarkı performansıyla 2 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Peki O Ses Türkiye yarışmacısı Ezgi Kundak kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir? İşte O Ses Türkiye yarışmacısı hakkındaki bilgiler...

Ezgi Kundak , TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Performansı ile dört jüriyi ikilemeyi başaran Ezgi Kundak 'nın hikayesi merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında "O Ses Türkiye yarışmacısı Ezgi Kundak kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Fenomen yarışma programı O Ses Türkiye'nin onuncu sezonunda kör eleme turu devam ediyor. Bu turda yer alan yarışmacılardan Ezgi Kundak, dördüncü bölümde performansıyla damga vurdu ve iki jüri üyesini döndürmeyi başardı.

O SES TÜRKİYE EZGİ KUNDAK KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021'e katılan Ezgi Kundak, 29 yaşında. Yarışmaya Ankara'dan katılıyor. Ankara'da çeşitli yerlerde sahne alan Ezgi Kundak, müzik hayatına altı yaşında başlamış. O yaşlarda babasının çıkardığı albüme eşlik ederek şarkı söylemeye başlamış. 10 yaşında iken İhsan Öztürk'ten bağlama dersi almış. Ve hocalık belgesi almış. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olan yarışmacı, kendini iyi ve güvende hissettiği tek şeyin müzik olduğunu düşündüğünü söyledi. Hayatında başka bir meslekte asla yapamayacağını belirtti.

EZGİ KUNDAK HANGİ JÜRİYİ SEÇTİ?

O Ses Türkiye'nin dördüncü bölümünde ekrana gelen Ezgi Kundak, "KOYVER KENDİNİ" adlı şarkıyı seslendirdi. Bu performansıyla Ebru Gündeş ve Beyazıt Öztürk'ü döndürdü. Ezgi Kundak, yoluna Beyazıt Öztürk'ün takımında devam etmeyi seçti.