Eyvah Eyvah oyuncu kadrosunda kimler var? Eyvah Eyvah nerede çekildi?

'Eyvah Eyvah nerede çekildi?' sorusu filmin bu akşam Kanal D yayın akışında yer almasının ardından araştırılmaya başlandı. Eyvah Eyvah konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtlarını sizler için araştırdık. Beyaz perde ardından Kanal D izleyicileriyle buluşacak olan Eyvah Eyvah'taki filmin başrolü klarnetçi Hüseyin'e, hikayenin ve senaryonun sahibi olan Ata Demirer hayat veriyor. Ata Demirer’e Firuzan rolüyle Demet Akbağ eşlik ediyor. Eyvah Eyvah hakkında merak edilenlere haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

2010 yılında Beyaz perdede yerini alan Hakan Algül'ün yönetmenliğini yaptığı Eyvah Eyvah bu akşam Kanal D ekranlarında 19:45'te izleyenleri ile buluşacak. 'Eyvah Eyvah nerede çekildi?' sorusu filmin Kanal D yayın akışında yer alması ile merak edilmeye başlandı. Komedi türündeki Eyvah Eyvah'ın başrollerinde Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon ve Özge Borak yer alıyor.   Eyvah Eyvah'taki filmin başrolü klarnetçi Hüseyin'i, hikayenin ve senaryonun sahibi olan Ata Demirer canlandırıyor. Eyvah Eyvah hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için araştırdık. İşte merak edilenler... 

EYVAH EYVAH NEREDE ÇEKİLDİ? 

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Eyvah Eyvah filminin çekildiği mekanlar merak ediliyor. Denizin güzelliği ve hayatın sakinliği ile perdeye yansıyan Geyikli kasabası, Çanakkale’de bulunuyor. Çanakkale, Ezine ilçesine bağlı olan kasabanın hemen her mekanının kullanıldığı filmin galası da burada yapılmıştı. Zeytin ve zeytinyağı ile tanınan Geyikli kasabası, serinin ilk filminden sonra Eyvah Eyvah’ın çekildiği yer olarak tanınıyor.

EYVAH EYVAH KONUSU NE?

Hüseyin, Trakya’nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. İki büyük aşkı klarnet çalmak ve Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır. İstanbul’a gelen Hüseyin’e önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan destek olacaktır. İstanbul’un gece klüplerinde fırtına gibi esen Firuzan’ın hayatı rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin’le tanışınca hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.

EYVAH EYVAH OYUNCULARI KİMLER?

Filmin başrolü klarnetçi Hüseyin'e, hikayenin ve senaryonun da sahibi olan Ata Demirer hayat veriyor. Komedi hikayelerinin hemne beyaz perde, hem TV hem de tiyatro sahnesinde en başarılı isimlerindne biri olan Demet Akbağ ise Firuzan rolüyle Ata Demirer'e eşlik ediyor. Hemşire Müjgan rolünü Özge Borak üstlenirken duayen oyuncular Tanju Tuncel ve Salih Kalyon da kadroda yer alıyor.  Bican Günalan, Caner Alkaya, Şehsuvar Aktaş gibi isimlerin de yer aldığı filmin senaryosu Ata Demirer'e ait. Yönetmenlik koltuğunda ise Hakan Algül oturuyor.