Eyvah Eyvah 3 oyuncu kadrosu! Eyvah Eyvah 3 konusu nedir, nerede çekildi?

Eyvah Eyvah 3 bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Filmi ilk defa izleyecekler film ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Demet Akbağ, Ata Demirer, Özge Borak'ın başrolde yer aldığı filmin yönetmenliğini ise Hakan Algül yapıyor. Peki, Eyvah Eyvah 3 konusu nedir, nerede çekildi?

Ata Demirer ile Demet Akbağ'ın başrollerinde yer aldığı, Hakan Algül tarafından yönetilen Eyyvah Eyvah 3 bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak. 2013 yapımı olan film Hüseyin Badem ve hayatının aşkı Müjgan'ın hikayeleri ele alınıyor. Peki, Eyvah Eyvah 3 konusu nedir, nerede çekildi? İşte Eyvah Eyvah 3 oyuncu kadrosu...

EYVAH EYVAH 3 NEREDE ÇEKİLDİ?

Eyvah Eyvah 3 filmi mavinin ve yeşilin bin bir tonunun görüldüğü Çanakkale'nin Ezine ilçesinin Geyikli beldesinde çekildi.

EYVAH EYVAH 3 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Babasını bulan Hüseyin Badem, sonunda hayatının aşkı Müjgan'la da evlenir ve bebek haberiyle mutlulukları bir kat daha artar. Fakat genç çiftin hayatı bir yandan da ekonomik sıkıntılarla mücadele ile geçmektedir. Hüseyin Badem, biraz daha fazla para kazanabilmek için geceleri bölgenin en karanlık yerlerinde klarnetini çalmaya devam eder.

Hüseyin ve Müjgan tüm bunlarla uğraşırken, Hüseyin'in kadim arkadaşı Firuzan, artık ünlü bir şarkıcı olmuş ve şöhret basamaklarını hızla çıkmaya başlamıştır. Çok eski dost olan Hüseyin ve Firuzan'ın yolları ayrılıp başka hayatlar yaşıyor olsalar da ortak bir noktada buluşurlar:

İkisi de hayatlarında önemli durumları tecrübe edecekleri bir dönemden geçmektedirler.

EYVAH EYVAH 3 OYUNCU KADROSU

Hüseyin Badem: Ata Demirer

Firuzan Badem: Demet Akbağ

Müjgan: Özge Borak

Salih Kanyon

Tarık Ünlüoğlu

Ayşenil Şamlıoğlu

Serra Yılmaz

Meray Ülgen

Cengiz Bozkurt

Teoman Kumbaracıbaşı