Exxen abonelik ücretleri kaç TL? Exxen üyelik ücreti 2021 ne kadar?

Türk dizi tarihinin fenomen dizilerinden biri olan Leyla ile Mecnun, yeni bölümleriyle Exxen'de yayınlanmaya başladı. Ayrıca Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ise UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceği sezonda maçlar EXXEN'den yayınlanacak. Peki, Exxen üyelik ücreti 2021 ne kadar? Exxen abonelik ücretleri kaç TL? İşte tüm merak edilenler...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin yeni yayıncısı oldu. Ayrıca içinde birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi ve programlar da bulunan EXXEN abonelik ücreti merak ediliyor. Exxen üyelik ücreti 2021 ne kadar? Exxen abonelik ücretleri kaç TL? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

EXXEN ÜYELİK ÜCRETİ 2021 NE KADAR?

Banka veya kredi kartıyla aylık abonelik seçilmesi halinde: Satın alınan abonelik feshedilmediği sürece, otomatik olarak yenilenen fatura tarihine denk gelen ay dönümünde tahsil edilecek abonelik bedeli reklamlı paket için 9,90 TL ve reklamsız paket için 19,90 TL olup tüm vergiler dâhildir.

Banka veya kredi kartıyla yıllık abonelik seçilmesi halinde: Satın alınan abonelik feshedilmediği sürece, otomatik olarak yenilenen her yıllık dönem başında tahsil edilecek abonelik bedeli reklamlı paket için 99 TL ve reklamsız paket için 199 TL olup tüm vergiler dâhildir. Toplam tutar EXXEN tarafından tek seferde peşin olarak tahsil edilir.

EXXEN ÜYELİĞİ NASIL YAPILIR?

EXXEN kullanımı için üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Exxen'e üye olmak için www.exxen.com.tr adresinden hesap oluşturulabilir.

Üyelik çeşitlerini ve Exxen abonelik ücretlerini exxen.com sitesindeki Üye Ol sayfasında veya EXXEN içerisindeki Üyelik sekmesinde bulabilirsiniz. Aynı şekilde Üyelik İptal Koşullarını da Üye Ol sayfasından görüntüleyebilirsiniz.

Exxen üyelik ücreti, faturalandırma ve ödeme koşulları üyelik türüne bağlı olarak değişiklik gösterebilir.