Exxen Tv üyelik ücreti ne kadar? EXXEN Tv canlı izle!

EXXEN Tv, Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın anlaşmasının sağlanmasıyla beraber en çok araştırılan konular arasında yer almaya başladı. EXXEN Tv canlı nasıl izlenir? Exxen Tv üyelik ücreti ne kadar? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Beşiktaş-Sporting Lizbon karşılaşması bu akşam Exxen platformu üzerinden izlenebilecek. EXXEN Tv üyelik işlemlerine dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen TV birçok yapımı içerisinde barındırıyor. Canlı yayın maçları ve dizileri bu platform üzerinden takip etmek isteyenler Exxen TV üyelik işlemlerinin nasıl yapılacağını araştırıyorlar. EXXEN Tv canlı nasıl izlenir? Exxen Tv üyelik ücreti ne kadar? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. İşte EXXEN Tv hakkında tüm detaylar...

EXXEN TV CANLI İZLE!

EXXEN TV kanalı üzerinden yayınlanan içerikleri izlemek için üye olmak gerekiyor. Exxen'e üye olmak için www.exxen.com.tr adresine girip açılan sayfada Ad Soyad, E-Posta bilgilerini yazarak üye olabilirsiniz.

EXXEN TV ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Exxen'de UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi, ek pakete ilave olarak 24,90 TL ile izlenebilecek.

Exxen + spor aylık ücreti, 1 taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş olacak.

Exxen + spor paketini reklamsız olarak izlemek isteyenler ise ayda 44.80 TL ödeme yaparak paketten yararlanabilecek.

Exxen, taahhütsüz aylık caymalı paket ise 59,80 kuruş olarak açıklandı.

EXXEN ÜCRETİSİZ ÜYELİK NASIL YAPILIR?

Exxen'in Twitter hesabında şu açıklama yapıldı; "EXXEN + SPOR'dan oluşan EXXENSPOR üyeliği ile, benzersiz Exxen Dünyası'nın yüzlerce içeriğini + Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi maçlarını izleyeceksin. Üstelik '14 Gün Ücretsiz İzle' avantajıyla."