Evlilik Hakkında Herşey son bölüm izle tek parça! Evlilik Hakkında Her Şey 4. bölüm full izle!

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey dizi salı akşamları başarıyla yoluna devam ediyor. Evlilik ve ilişkilerin kirli düzenini ortaya çıkaracak olan dizide bu hafta yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Dizinin yeni bölümünde; Azra, yaşadığı travmatik geceyi atlatmaya çalışırken yeni gelen bir davayla işine yoğunlaşmak zorunda kalır. Evli insanların yasak ilişki yaşamak için kullandıkları ''Saklı Oda'' adlı bir internet sitesi siber saldırıya uğrar ve site kullanıcılarının isimleri ifşa olur...

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana büyük ilgi gören Evlilik Hakkında Herşey dizisi dün akşam 4. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ'nun uyarladığı dizinin yeni bölümü yine seyircisini ekrana kilitledi. The Split isimli BBC dizisinden uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey de Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk gibi etkili isimler bulunuyor.

EVLİLİK HAKKINDA HERŞEY 4. BÖLÜM FULL İZLE!

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azra, yaşadığı travmatik geceyi atlatmaya çalışırken yeni gelen bir davayla işine yoğunlaşmak zorunda kalır. Evli insanların yasak ilişki yaşamak için kullandıkları "Saklı Oda" adlı bir internet sitesi siber saldırıya uğrar ve site kullanıcılarının isimleri ifşa olur.

Azra tüm ülkeyi sarsan bu skandalın kendi hayatını da altüst edeceğinden habersizdir. Çolpan, Sanem ve Azra'nın öğrendiklerini Güneş'ten saklamak isterken kendini başka bir mecburiyetin içinde bulacaktır.

Hatalarının su yüzüne çıkma olasılığı Sergen'i köşeye sıkıştırır. Bu esnada Songül, çocuklarıyla yüzleşecektir. Faruk ise Azra ve ailesine yaptığı bir sürprizle buzları az da olsa eritmeye çalışacaktır.

Sanem, ailesiyle ilgili öğrendiği yeni gerçeklerin ardından daha fazla sessiz kalamayacağına karar verir. Evlilik konusunda köşeye sıkışan Güneş ise kendisini bekleyen büyük felaketten habersizdir.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY KONUSU NEDİR?

Başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay, işinin duayeni olan annesi Çolpan Cevher ve dik başlı kardeşi Sanem Cevher ile İstanbul'un tanınmış ve nüfuzlu insanlarının davalarına bakmaktadır. Küçük kız kardeşi Güneş ise anne ve ablalarının aksine hukuk dünyasından uzak bir yaşam sürmeyi tercih etmektedir.

Azra hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra kendisi gibi avukat olan Sergen Günay'la evlenmiş ve üç çocuk dünyaya getirmiştir. Mesleği gereği şahit oldukları ve babasından yediği darbeye rağmen aile ve evlilik kavramlarına sıkı sıkıya bağlı bir kadındır. Tüm bunlara karşın hayatı boyunca görmezden geldiği korkularıyla yüzleşmek zorunda kalacak, kendine yarattığı mükemmel aile tablosu, kocasının ihanetini öğrenmesiyle yerle bir olacaktır.

Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine tepkileri de altından kalkma yöntemleri de birbirinden farklıdır. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden görürüz. Çolpan boşanmış, Azra uzun yıllardır evli, Güneş evlilik arifesinde ve Sanem ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla Evlilik Hakkında Her Şey; aile, aşk, sadakat ve boşanma düzeninin kirli yüzünü gözler önüne sürmekten çekinmeyecek hikayeleriyle seyirciyi buluşturacaktır.