Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm tek parça izle! Evlilik Hakkında Her Şey 32. bölüm FULL İZLE!

Evlilik Hakkında Her Şey 32. bölümü bu akşam ekrana gelecek. FOX TV'de salı akşamları yayınlanan dizi severek takip ediliyor. Evlilik Hakkında Her Şey 32. bölümde Çolpan sebep olduğu şeyden ötürü büyük bir vicdan azabı yaşar ve kızlarının hayatındaki rolünü sorgulamaya başlıyor...

Evlilik Hakkında Her Şey 32. bölümü ile FOX TV'de yayınlanacak. Her salı ekrana gelen dizinin kemik bir izleyici kitlesi bulunuyor. Gökçe Bahadır'ın başrollerinde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey 32. bölümde Sanem'i büyük bir sürpriz bekliyor...

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 32. BÖLÜMÜ İZLE

Çolpan sebep olduğu şeyden ötürü büyük bir vicdan azabı yaşar ve kızlarının hayatındaki rolünü sorgulamaya başlar.

Erman'ın oğlu olmadığını öğrenen Bora'nın tüm dünyası başına yıkılır. Erman, Çolpan ve Sanem her yerde Bora'yı aramalarına rağmen bir türlü ona ulaşamazlar.

Bora'nın kendisini terk ettiğini düşünen Sanem'i büyük bir sürpriz beklemektedir. Bora karanlık geçmişinin izlerini takip ederek biyolojik babası hakkında sarsıcı bilgilere ulaşır.

Çolpan sebep olduğu şeyden ötürü büyük bir vicdan azabı yaşar ve kızlarının hayatındaki rolünü sorgulamaya başlar. Başarılı gurbetçi futbolcu Deniz Kassel ve ünlü manken Tanem arasındaki evlilik sözleşmesi krizi, Azra ve Efe'nin ilişkisinin sürpriz bir şekilde sınanmasına sebep olacaktır.

Bora'yı içine düştüğü karanlıktan kurtarmaya kararlı olan Sanem, hayatının kumarını oynamaya karar verir.