Evlilik Hakkında Her Şey son bölüm full izle! Evlilik Hakkında Her Şey 22. bölüm izle tek parça!

Salı akşamlarının başarılı dizisi Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayeleriyle dikkat çeken dizide bu hafta Çolpan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yapacağı konuşmaya hazırlanırken Cevher Hukuk'un kapısını çalan sürpriz bir müvekkil, onu zorlu bir davayla karşı karşıya bırakacaktır.

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam 22. bölüm ile ekrana geliyor. Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk'un kadrosunda yer aldığı dizide bu hafta Yıldırım'ın ölümünün kaza olmadığını öğrenen Azra, gerçeği ortaya çıkarmak için harekete geçer...

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 22. BÖLÜM İZLE

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 22. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yıldırım'ın ölümünün kaza olmadığını öğrenen Azra, gerçeği ortaya çıkarmak için harekete geçer.

Azra ve Efe'nin çözmesi gereken düğüm; Buket'in şüpheli intiharı ve Yıldırım'ın ölümü arasındaki bağlantıdır.

Çolpan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yapacağı konuşmaya hazırlanırken Cevher Hukuk'un kapısını çalan sürpriz bir müvekkil, onu zorlu bir davayla karşı karşıya bırakacaktır.

Azra'nın bildiklerini öğrenmek isteyen Haluk, Azra'ya büyük bir tuzak kurar. Haluk'un maskesini düşürmeye kararlı olan Azra'nın ise bunu başarabilmesi için yardıma ihtiyacı vardır. Bora, Sanem, Azra ve Efe kendilerini tehlikeli bir oyunun içinde bulurlar.

Cinayet üzerindeki sır perdesi aralandıkça onları bekleyen tehlike de büyümektedir...