Kuruluş Osman 91. bölüm fragmanı: Alev topu olup üzerlerine yağacak! Evlatların için pusatını kuşanasın!

Osman Bey'in oğulları Şehzade Orhan ve Alaeddin'in kaçırıldığı Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Dizide ufak bir zaman atlaması yapılarak Osmanlı Devleti'nin kurulduğu 1299 yılına geçildi. Heyecan dolu sahnelerin yer aldığı bölümün ardından Kuruluş Osman 91. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.

Yayınlandığı günlerin en çok izlenen yapımı olan Kuruluş Osman'da bu hafta yine heyecanı doruklara çıkaracak gelişmeler yaşandı. 1299 yılında yaşanan gelişmelerin aktarıldığı Kuruluş Osman'da Orhan ve Alaeddin'in kaçırılması şok etkisi yarattı. Seyirciler bölümden sonra büyük bir heyecanla Kuruluş Osman 91. bölüm fragmanını bekliyor. Ancak fragman henüz atv tarafından yayınlanmadı.

BİTİNYA'DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Yıl 1299 olmuştur. Osman Bey'in oğulları Orhan ve Alaeddin iyice büyüyüp serpilmiştir. Bitinya'da kurulan yeni oyunlar Osman Bey'i nasıl bir yola sokacaktır? Bilecik Tekfuru Justinyanus ve Yarhisar Tekfuru Basileus, Bitinya'daki dengeleri değiştirmeye kararlıyken Osman Bey ise gözünü yıllar yılı fethi için uğraştığı İnegöl'e dikmiştir. Osman Bey'in bu uğurda ilk adımı ne olacaktır?

OSMAN BEY'İN YENİ DÜŞMANLARI GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERİYOR

Osman Bey'i büyük bir tehlike olarak gören Yarhisar Tekfuru Basileus ve Bilecik Tekfuru Justinyanus akraba olacaktır. Justinyanus, Basileus'un üvey kızı Holofira'yla evlenecektir. Holofira'nın bu durumla baş etmek için bulduğu çare Kayı Obasını nasıl bir yola sürükleyecektir. Yıllardır aralarındaki savaşı mecburen bitirmiş olan Osman Bey ve İnegöl Tekfuru Nikola için barışı bitirecek ilk hamle kimden gelecektir?

DEVLET OLMA VAKTİ GELİP ÇATTI

Aradan geçen uzun zaman içerisinde Osman Bey'le dostluğunu pekiştirmiş olan Barkın'ın uyuttuğu düşmanlık Usta Arius'tan gelecek bir haberle uyanacaktır. Usta'nın yeni şeytani planı ne olacaktır? Osman Bey yıllar içinde büyümüş, devlet olma yolunda büyük adımlar atmıştır; fakat düşmanları da aynı ölçüde büyümüştür. Osman Bey'in düşmanlarına kurduğu tuzak ona İnegöl'ün kapılarını açabilecek midir?