Ev yapımı Kemalpaşa tatlısı nasıl yapılır?

Ev yapımı Kemalpaşa tatlısı nasıl yapılır? sorusu vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Lezzetli ve pratik tatlı yapımı haberimizde.

 Haftanın en yüksek puanını alan kişi altın bileziğin sahibi oluyor. Peki, Ev yapımı Kemalpaşa tatlısı nasıl yapılır? 

EV YAPIMI KEMALPAŞA TATLISI NASIL YAPILIR?

-Karıştırma kabının içerisine 1 adet yumurta, 1 çay bardağı sıvı yağ aktarın.

-Yoğurdu ilave edin. Üzerine 1 su bardağı irmik, birer paket vanilya ve kabartma tozunu karışıma ekleyin.

-Unu da azar azar ilave ederek karıştırın

-Ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar yoğurun.

-Hamurdan ceviz büyüklüğünde toplar alın ve pişirme kağıdı serili fırın tepsisine aktarın.

-180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar 25 dakika kadar pişirin.

-Tatlınız sıcakken önceden hazırlayıp soğuttuğunuz şerbeti üzerine gezdirin.

-Şerbetini çekince üzerine Hindistan cevizi serperek servis edin. Afiyet olsun.