Haftanın en yüksek puanını alan kişi altın bileziğin sahibi oluyor. Peki, Ev yapımı Kemalpaşa tatlısı nasıl yapılır?
EV YAPIMI KEMALPAŞA TATLISI NASIL YAPILIR?
-Karıştırma kabının içerisine 1 adet yumurta, 1 çay bardağı sıvı yağ aktarın.
-Yoğurdu ilave edin. Üzerine 1 su bardağı irmik, birer paket vanilya ve kabartma tozunu karışıma ekleyin.
-Unu da azar azar ilave ederek karıştırın
-Ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar yoğurun.
-Hamurdan ceviz büyüklüğünde toplar alın ve pişirme kağıdı serili fırın tepsisine aktarın.
-180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar 25 dakika kadar pişirin.
-Tatlınız sıcakken önceden hazırlayıp soğuttuğunuz şerbeti üzerine gezdirin.
-Şerbetini çekince üzerine Hindistan cevizi serperek servis edin. Afiyet olsun.