ATV'de ekrana gelen Esra Erol'da programında yaşanan olay izleyenleri adeta şaşkına çevirdi. Esra Erol'da programına Nergiz Hanım'ı dolandırdığı ve evlilik vaadi ile kandırdığı iddia edilen Hüseyin Zorlu gündemde en çok aranan isimlerden biri oldu. Bir partinin başkan yardımcısı olduğu söylenen Hüseyin Zorlu'nun kim olduğu, nereli ve hangi partiden olduğu ise merak konusu haline geldi.
Hüseyin Zorlu Esra Erol programında gündem oldu! Nişanlanıp evlilik hazırlığı yaptığı Hüseyin Zorlu'nun 5 yıllık evli olduğunu öğrenen Nergiz Hanım, Esra Erol'da programına başvurdu. Hüseyin Zorlu, Nergiz Hanım'a babadan kalan mirası almak için annesinin yanına nişanlı olarak tanıştırıldı. Kendisine kalan parayı Hüseyin Bey'e verdiğini söyledi.
ESRA EROL NERGİZ VE HÜSEYİN OLAYI NE?
Esra Erol'da programına katılan Nergiz Hanım'ın evlenmek üzere olduğu 63 yaşındaki Hüseyin Zorlu'nın evli olduğu ortaya çıktı. Para sıkıntısı çekmediği halde Hüseyin Zorlu'ya borç para veren Nergiz Hanım dolandırıldığını iddia etti. Kendisinin evlenmek zorunda olduğu Hüseyin'in aslında evli olduğunu öğrenen Nergiz Hanım büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Programda ise Hüseyin Bey'in daha önce 5 kez evlilik yaptığı ortaya çıkarıldı.
HÜSEYİN ZORLU HANGİ PARTİDEN?
63 yaşındaki Hüseyin Zorlu katıldığı Esra Erol'da programında bir partinin belediye başkan yardımcısı olduğunu ifade etmişti. Anadolu Birliği Partisi'nin Başkan Yardımcısı olduğunu ifade eden Zorlu, kendisine karşı yapılan suçlamalara canlı yayında cevap verdi. Anadolu Birliği Partisi Bedri Yalçın ise yayına katılarak bu konular hakkında bilgisi olmadığını ifade ederek, Hüseyin Zorlu'nun bundan sonra parti ile ilişkisinin kesileceğini söyledi.
Nişan yapıldı evlenelim dendiğinde Nergiz Hanım'a ben evliyim cevabını aldı. Yayına bağlanan Hüseyin bey; her şeyi inkar etti. Hüseyin Bey'in 5 evlilik yaptığını ortaya çıktı.