Esra Erol dönmüyor mu? Yeni sezon için flaş açıklama

Evlilik programlarının kaldırılıp kaldırılmayacağı yılan hikayesine dönerken Esra Erol'un ekibi, Instagram'dan programın devam edeceğini ve yakında başlayacaklarını duyurdu.

2017 yılında devam etme kararı alan Esra Erol yeni sezon ne zaman başlayacak? Evlendirme programı Esra Erol 2017-2018 sezonu ne zaman başlayacak? Esra Erol'un yeni yayın döneminde izdivaç programı ile ekrana dönüp dönmeyeceği merak konusuydu. Ünlü sunucu geçen yıl yaşadığı sıkıntılar sebebiyle bir daha evlilik programı yapmayabileceği sinyalini vermişti. 

Evlilik programları ne zaman başlayacak?

Türkiye'nin en köklü kanallarından birisi olan Atv 2017-2018 sezonunda yayınlanacak olan dizi ve programlarının yayın tarihini açıkladı. Evlilik programlarının da yeni sezon başlama tarihi belli olmaya başladı. 2017 yılı haziran ayında birçok dizi ve program sezon finali yapmıştı. Esra Erol'da sezon finali olan programlardan birisiydi.  Sezon finali ile ekranlara veda eden Esra Erol yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak. 2017-2018 televizyon sezonunda tekrardan seyircilerinin karşısına çıkacak olan Esra Erol'un yeni sezon başlama tarihi belli oldu. Özellikle ev hanımları tarafından oldukça dikkatli bir şekilde takip edilen programın yeni sezon başlama tarihi belli oldu. Esra Erol Atv'nin en sevilen programlarından birisi olarak gözüküyor.

Esra Erol ne zaman başlıyor? 

Evlendirme programları hakkında kapanacak tartışmaları ile bu sezon sonunda final yapacağı beklenen Esra Erol, 2017-2018 sezonunda da izleyici karşısına çıkacak. Esra Erol izdivaç programı yeni sezona Eylül ayında giriş yapacak.Yeni sezon başlama tarihi ile ilgili net bir gün verilmeyen evlilik programı Esra Erol'un Eylül ayında başlayacağı kesinleşti.Esra Erol yeni sezonda da onlarca kişiyi evlendirmeye devam edecek. Her yıl her yaştan birçok kişinin evlenmesini sağlayan Esra Erol 2017-2018 sezonunda da evlendirmeye devam edecek.

ALAÇATIDA DA AİLESİYLE TATİLDE

Ünlü sunucu tatil yaptığı Alataçatı'dan eşi Ali Özbir ile yemekte çekilmiş başbaşa bir pozunu da paylaştı. Esra Erol geçen yayın döneminde Zuhal Topal ile olan kavgası sebebiyle sıkıntılı bir dönem yaşanmıştı. Mahkemelik olan iki ünlü isim birbirlerine ağır suçlamalar yöneltmişlerdi. Zuhal Topal'ın yapım ekibi Esra Erol'un evine haciz göndertmişti. Ünlü sunucu geçen yıl yaşadığı stresi ve yorgunluğu 2 oğlu ve ile eşiyle Alaçatı tatilinde attı.