Atv Esra Erol canlı izleme linki: Esra Erol başladı mı, saat kaçta?

Hafta içi her gün Atv'de yayınlanan yapım Esra Erol'da programının yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Farklı konukları ve hikayeleri ile gizemli olayları konu alan program sezon finali yapmıştı. Yaz aylarının geride kalması ve programların yeni sezonlarının başlaması ile birlikte Esra Erol'da programı için de geri sayım sona erdi. Peki, Esra Erol başladı mı?

Esra Erol'da yeni sezon için geri sayım sona erdi. Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programı gündüz kuşağının sevilen programları arasında yer alıyor.Hafta içi her gün Atv'de yer alan programda farklı konuklar ve hikayeler ve gizemli olaylar masaya yatırılıyor. İzleyiciler programın saat kaçta başlayacağını öğrenmek istiyor. Peki, Esra Erol başladı mı? Esra Erol yeni sezon saat kaçta başlayacak?

ESRA EROL'DA CANLI İZLEME LİNKİ

ESRA EROL'DA BAŞLADI MI?

Esra Erol'da yeni sezon tarihi geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Esra Erol, "Yeni sezon için hazırız. 30 Ağustos tarihinde kavuşuyoruz." dedi. Buna göre programın yeni sezonu 30 Ağustos Pazartesi günü başladı.

ESRA EROL'DA SAAT KAÇTA?

Esra Erol yeni sezonu hafta içi her gün saat 16:20'de Atv ekranlarında yayınlanacak.

ESRA EROL'DA HAKKINDA

İlginç hikayeleri ve konuklarıyla gizli kalmış olayları ekranlara taşıyor. Boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında arabuluculuk yapıyor.

Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol'da bulmaya devam edecek.