Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finalinde neler oluyor? EDHO sezon finali 199. Bölüm Fragmanı nefes kesti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) sezon finali için geri sayım başladı. Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199. bölüm sezon finali fragmanı yayına girdi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sezon finali fragmanı ve detayları şimdiden merak konusu oldu. İşte dizide yaşananlar..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 199. bölümü ile sezon final yapacak. Her hafta reyting sıralamasında öne çıkmak için mücadele veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar dizisinin 199. sezon final bölümü fragmanı yayına girdi. Birbirinden başarılı ismi bünyesinde barındıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199. Bölümünde yaşanan yeni gelişmeleri bu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 199. BÖLÜM FRAGMANI


EDHO DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Bir efsane 'Kimsesiz Doğan Baba' infaz edildi; tüm Türkiye ekranlara kilitlendi!

atv'nin sevilen dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" aksiyon ve duygu dolu bir bölüm sonrasında Salı gününün en çok izlenen yapımı oldu. Altıncı sezonuyla ekranlarda yer alan dizinin son bölümüne Kimsesiz Doğan Baba'nın ölümü damga vurdu.

Hızır Çakırbeyli yeni düşmanı Savaş'la verdiği mücadelede en yakınındaki isimler tehlikeye girmişti. Hızır'ın elinde tutsak olan Rado'nun karşılığında Şahin Ağa'yı kaçıran Savaş'ın planı tutmadı. Hızır önce Şahin Ağa'yı kurtardı sonrasında Rado'yu öldürdü. Bölümün final sahnesinde ise Savaş'tan karşı hamle geldi. Kimsesiz Doğan'ın yerini basan Savaş ve adamları Doğan Baba'yı infaz ettiler.