Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölüm ne zaman? ATV yayın akışı

ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman? ATV yayın akışı diziyi sevenler tarafından merak ediliyor. Her akşam saat 20:00’de başlayan EDHO neden yok? 11 Nisan’da yayınlanması gereken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölüm bu akşam saatinde başlamayacak. Dizinin fanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman sorusuna yanıt arıyor. İşte, 11 Nisan 2017 Salı ATV yayın akışı.

ATV yayın akışı içerisinde bulunan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. yeni bölüm bu akşam her zamanki saatinde başlamayacak. Bu nedenle EDHO neden yok sorusuna yanıt aranıyor. Cumhurbaşkanı Gençlerle Büyük Buluşma özel yayını nedeniyle dizinin saati değişti. Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Meryem Uzerli, Tarık Ünlüoğlu, Kenan Çoban gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Salı gününün reyting canavarı dizilerinden birisi. İşte, 11 Nisan 2017 Salı ATV yayın akışı.

ATV YAYIN AKIŞI (11 NİSAN 2017 SALI)

19.00 atv Ana Haber

19.30 Cumhurbaşkanı Gençlerle Büyük Buluşma

21.00 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz – Özetsiz Yeni Bölüm

23.30 Karanlık Gerçek – Yabancı Sinema

01.20 Ölene Kadar – Tekrar

04.00 Kırgın Çiçekler – Tekrar

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’DA BU HAFTA

Bin bir tehlikeli planla masaya getirilmeye çalışılan Rüstem nihayet Türkiye’ye ayak basar. Hızır yalanların saklanmasını daha fazla sağlayamayacağından endişelidir. Bu yüzden Rüstem ve Avni’nin bir an önce masada yok edilmesini ister. Davut ise bu konuda acele davranılmaması taraftarıdır çünkü onun savaşı ve planları daha büyüktür.

Serkan’ın eylemlerinde ona yardımcı olmaları için ceza evinden çıkarıp ortalığa saldığı adamlar Hızır’ın gazabından nasiplerini alırlar. Buna karşılık olarak Serkan da ona ayak bağı olan Hızır’ı yakınlarıyla tehdit eder. Ünal’ın Ceylan ile aynı evde kalması Hızır’a oldukça rahatsızlık vermektedir. Son dönemde etrafında oynanan oyunlardan bunalan Meryem ise isyan eder. Esra ve İlyas’ın da büyük günü gelip çatmıştır. Tüm aile boşanmaya mani olmaya çalışırken İlyas tehlikeli sularda yüzmeye devam eder. Boğulması ise an meselesidir.