Game Payabaht Esir Kalpler hangi ülkenin dizisi? Esir Kalpler oyuncuları ve konusu nedir?

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 14.10'da izleyici karşısına çıkan Esir Kalpler ya da orjinal adıyla Game Payabaht hakkında bilgiler araştırılıyor. Diziyi takip eden izleyiciler detayları öğrenmek istiyor. Peki, Esir Kalpler oyuncuları ve konusu nedir? Game Payabaht Esir Kalpler hangi ülkenin dizisi? İşte merak edilenler...

Hafta içi izleyicisiyle buluşan Esir Kalpler dizisi ekranların dikkat çeken dizileri arasında yer alıyor. Diziye dair tüm bilgileri merak eden arama motorları üzerinden bilgi edinmek istiyor. Peki, Esir Kalpler oyuncuları ve konusu nedir? Game Payabaht Esir Kalpler hangi ülkenin dizisi? İşte detaylar

ESİR KALPLER OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Rattapoom Toekongsap,Amy Klinprathum, Kunlamas Limpawutwaranon ve Anuchit Sapanpong gibi isimler yer alıyor.

ESİR KALPLER KONUSU

Akkee, iflastan sonra bir de ailesini kaybeden bir iş adamıdır. Yaşadıklarından dolayı Chatchanok'u suçlar. Chatchanok ise Akkee'nin sadece ticari rakibi değil, aynı zamanda kız kardeşi Wanisa'nın erkek arkadaşıdır. Chatchanok'un annesi Amphaa, Wanisa'yı onaylamaz.

Küçük kız kardeşi Chatchabaa'nın partisinde Amphaa, Chatchanok'un Kesanee ile evleneceğini duyurur. Bu haberi duyunca perişan olan Wanisa, partiden kaçar ve bir çete tarafından zorbalığa uğrar. Akkee, kız kardeşinin intikamını almayı kafasına koyar. Chatchanok'un kız kardeşi Chatchabaa'yı kaçırarak ve onu terk edilmiş bir adaya götürür. Duygusal şiddede uğrayan Chatchabaa, Akkee'nin öfkesini yatıştırmayı umar ve kardeşinin hatırı için gönüllü olarak kendini feda eder.

GAME PAYABAHT ESİR KALPLER HANGİ ÜLKENİN DİZİSİ?

Esir Kalpler yani orjinal adıyla Game Payabaht bir Tayland dizisidir.